PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ferit'e geçmiş olsun...

SoYK@N
27-03-2007, 13:46
Sevgili Scoodostlar,

Bu sabah saatlerinde ferit arkadaşımız talihsiz bir kaza geçirmiştir.Ancak kendisinin morali şu anda yerindedir.Karşı şeritten sollama yapan bir aracın kendisine burun tarafından çarpması sonucu kendisi hastanede uyanmış, neyse ki elinde ve bacağından almış olduğu birkaç darbe sonucunda(ki bunlar dikiş ile halolmuş) daha ciddi birşey olmadan atlatmış bulunmaktadır.Kendisi şu anda evde istirahat etmektedir.

Site yönetimi olarak Ferit Kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizi gönderir, bir an önce acil şifalar dilerim.

geçmiş olsun dilekleri için ferit'in cep telefonu kısa bir süreliğine

Umarım bu ilk ve son olur...

Engin Ençetin
27-03-2007, 13:49
Çok üzüldüm allah başka kaza bela vermesin. Kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğimle.

kalekale
27-03-2007, 13:53
Çok geçmiş olsun,şansızlık bu arkadaşımızın başına gelen ikinci olay sanırım tekrar geçmiş olsun.

Hakan
27-03-2007, 13:58
Ferit'e cebinden ulaşamıyorum bir türlü , acaba problem bende'mi siz ulaşabildiniz'mi.

Tunch
27-03-2007, 14:01
Ferit' e çok çok geçmiş olsun Allah' tan acil şifa vermesini diliyorum.
Yakın zamanda eşi ile bir kazası daha olmuştu.
Allah hiçbirimize kaza yaşatmasın.

felix
27-03-2007, 14:28
çok büyük geçmiş olsun, abi konuşabildin mi? nasılmış?

wng_m
27-03-2007, 14:36
Ferit'e acil şifalar..çok ama çok geçmiş olsun..bu aralar baya bir şansız gidiyor bu konuda..cok üzüldüm..tekrar geçmiş olsun..

banistercaq
27-03-2007, 14:38
Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede daha iyi olur

gojira
27-03-2007, 16:48
Ferit kardeşimle az önce bende konuştum. Çok üzüldüm kendisine, allahtan ki daha kötüsü olmamış.
Evde 3-4 gün yatıp dinleneceğini söyledi. İlacın etkisi geçmeye başlayınca sızıları artmaya başlamış. Seside kötü geldi bana. Kendisini fazla yormadan geçmiş olsun deyip, çok uzatmadan kapattım.
Motoruda haşat olmuş kazadan sonra malesef...
Çok çok dikkatli kullanmalıyız bu hayvanlar karşısında, her an hepimizin başına gelebilecek bir olay. Ben çok üzüldüm bu duruma arkadaşlar.

Hakan
27-03-2007, 16:55
Bende ulaşabildim en sonunda.Allahtan kırık falan yok yinede ucuz atlattı diyelim.Ne kadar dikkat edersek edelim bu hayvanlara karşı ne yapacagız bilmiyorum.Çarpan serefsiz durmamış bile.

fito
27-03-2007, 18:15
ferit abime geçmiş olsun acil şifalar inşallah.
evet hakan abi kırık yokmuş rahatladım biraz olsun.

compact
27-03-2007, 18:55
Ferit geçmiş olsun... Allah acil şifalar versin dostum. Çok üzüldüm duyduğumda...

27-03-2007, 19:57
Allah'a çok şükür herhangi bir kırık, sakatlık ya da daha vahim bir şey yok Ferit kardeşimizde, sadece birkaç dikiş ve avucunun bir bölümünün derisi gitmiş. Ferit kardeşime çarpan şerefsiz beyaz bir araç kullanıyormuş ve çarpınca direkt kaçmış. Ne adi herifler var. İnşallah Ferit'e çarpan herif yaşayabileceği en büyük acıyı yaşar! Geçmiş olsun kardeşim :(

canii
27-03-2007, 20:00
Ferit abicim çok geçmis olsun, acil sifalar sana..

Adrenalin
27-03-2007, 20:37
ferit'in geçirdiği kazayı duyunca çok üzüldüm, bugün aynı olayı bende yaşadım, arkamdan gelen opel marka bir araba dikiz aynamı sıyırdı geçti, allah'tan çok ucuz atlattım. Ferit arkadaşım çok geçmiş olsun, biz hep diyoruz burda birbirimize dikkatli olalım diye ama biz ne kadar dikkatli olursak olalım karşımızdaki sürücüler gelip mutlaka buluyor bizi.

27-03-2007, 20:39
Sana da geçmiş olsun Adrenalin kardeşim. Ayna kullanımını asla ihmal etmemek gerekir, gözlerimiz devamlı her iki ayna arasında dönmeli ;)

Adrenalin
27-03-2007, 20:51
Sağol kaan ağabey, ayna kulanımını her daim yapıyorum, arabayıda zaten arkamda görmüştüm ama otobanda ben ve arkamdaki araçtan başka hiç kimse yoktu, ben sağ şeritten ilerlerken adam hızla sıyırdı gitti..

Tunch
27-03-2007, 21:23
Adrenalin sanada geçmiş olsun

Adrenalin
27-03-2007, 21:25
Sağol tunç

SoYK@N
27-03-2007, 21:35
Adrenalin kardeş sana da geçmiş olsun :( Aman scoodostlar çok dikkat...

Adrenalin
27-03-2007, 21:42
Sağol soykan, hepimize kazasız belasız sürüşler..

wng_m
27-03-2007, 22:59
sanada gecmiş olsun adrenalin..etraf bir sürü şuursuz sürücüyle dolu aşırı dikkat etmemiz gerek..

feritsolak
28-03-2007, 14:29
selamlar dostlarım şuan sol elimi kullanarak bu satırları yazıyorum telefonla olsun msn den olsun burdan olsun desteğinizi eksik etmediğiniz için çok teşekkürler.

olayın oluşumu şu şekilde oldu ben pazartesi günü motorumu servise verdim buji yuvasının tamiri için ve salı günü sabah saat 7:00 da çalıştığım şirkete doğru yola çıktım saat 7:30 da servisden telefon geldi gel motoru al diye bende o saatte beklemiyordum motoru neyse motoru aldım şirkete doğru yola çıktım gidiş geliş yolu üzerinden ne olduysa o anda oldu karşıdan önündeki aracı sollayıp gelen beyaz bir araçla karşı karşıya kaldım, sağa kaçmak için artık çok geçti çünkü adam bana çarpmış ben yere düşmüştüm , sonra bir ara kalabalığın beni bir minibüse bindirdiğini ve o minibüste pantolonumun yırtıldığını farkettim ve sağ elimi hissetmiyordum bacağımdada müthiş bir yanma vardı vede ağrı zaten sonra kendimden geçmişim hastanede gözümü açtığımda sonradan adının sunny olduğunu öğrendiğim bana geçmiş olsun çok ucuz atlatmışsın diyen zenci bir doktorla karşılaştım doktor her yerimi kontrol etti ve birkaç film çekti ama çatlak kırık ve çıkık bulunmadığını sadece biraz zedelenme olduğunu söyledi sonra hemşire hanımlar dizimi pansuman ettiler batikon sürüp gazlı bezle sardılar doktor beyde elimin birkaç noktasından iğne yaptı ve parmağımın uyuşmasını sağladı sonra doktor beyin parmağımı dikişini izledim bu arada odaya polis memurları girdi olay hakkında sorular sormaya başladılar bende hatırladığım herşeyi anlattım, saat 10:20 gibi hastaneden ayrılmak istedim çalıştığım şirketten arkadaşlar gelip aldılar ve eve getirdiler tabi uyuşturucu iğnelerin etkisi geçince ben ağrıdan kıvranmaya başladım sağolsunlar çalıştığım şirketten eve bir sağlık görevlisi gönderdiler ve bana bir ağrı kesici iğne yaptılar ara sıra sızlasada şuan gayet iyiyim ve o anı hatırlamaya çalışıyorum zaten gözümün önünden gitmiyor ama ben ayrıntıları düşünüyorum.

onurdemir
28-03-2007, 16:12
Feritcim çok çok geçmiş olsun. İnternete bakamadım ne zamandır. Dün Soykan söyledi gece yarısı şok oldum resmen.

Tunch
28-03-2007, 16:35
bize yazı yazabilmen bile büyük bir şey Ferit' cim
tekrar geçmiş olsun iyi olacaksın inşallah kısa zamanda

dj_eclas_x
28-03-2007, 20:12
GECMİŞ OLSUN... bu gün bende böyle bir durum atlattım.

28-03-2007, 21:56
Tekrar geçmiş olsun Feritçiğim. Umarım en kısa zamanda iyileşir ve üzerindeki şu uğursuzluğu atarsın :(

wng_m
28-03-2007, 23:39
tekrar geçmiş olsun ferit..çabuk bir şekilde iyi olman dileğiyle..

fito
28-03-2007, 23:51
abi tekrar geçmiş olsun...

SoYK@N
28-03-2007, 23:54
Feritim acil şifalar diliyorum kırık,çıkık olmaması belki de tek tesellimiz Allah bir daha böyle bir kaza vermesin...

serkanyenidunya
29-03-2007, 15:25
abi geçmiş olsun allah daha büyünü göstermesin bizlere inş.

gojira
29-03-2007, 18:13
Ferit kardeşim tekrar geçmiş olsun diyorum bende.
Biran evvel iyileşir, sende fuarda aramızda olursun inşallah. Fuara bekliyoruz mutlaka. Kendine iyi bak.

Adrenalin
29-03-2007, 21:46
Ferit tekrar geçmiş olsun, umarım bir an önce toparlarsın kendini..

feritsolak
29-03-2007, 22:12
cumartesi kesin aranızda olacağım hatta ben bugünde fuardaydım onur, hakan, soykan, fatih, can, cihan, yahya, abi ile görüştüm onları görmek büyük moral oldu bana.
cumartesi günü daha fazla moral için orada olacağım. :)

feritsolak
29-03-2007, 22:56
eywallah cihancım bu arada fuar dönüşü beni getirdiğin içinde teşekkür ederim.

kentacdis
29-03-2007, 22:58
geçmiş olsun ferit acil şifalar

feritsolak
29-03-2007, 23:01
teşekkürler dostlarım teşekkürler...

onurdemir
30-07-2007, 11:45
Topic eski bir topic olduğu için kilitlenmiştir.