Orijinalini görmek için tıklayınız : Kask
İyi bir kask almak istiyorum şu anki kaskımdan memnun değilim ne önerirsiniz.
Dostum kask konusunda kalite , para ile doğru orantılı...kask için kaç lira bütçe ayırabilirsin , onu söylersen sana daha iyi yardımcı oluruz..
motodevil
02-06-2006, 13:01
ben lazer vertigo kullanıyorum gayet saglam we gusel fiyatı 150 euro
150 EU eder 300 YTL. İyi para. 90 - 100 YTL olarak ne var. Açılmamak lazım boğuluz sonra.
Valla ben Held kullanıyorum 100 Ytl ye almıstım...Yarım kask ama benimkisi...Uygun fiyatlı olarak HJC var bide...
Bana ya tam kask yada çeneden açılır lazım. Bakalım gelecekte 500 veya 600 cc almayı düşünüyorum. Azar azar önce kormaları alalım sonra motor. Zaten olması gereken bu.
Güvenlik, motosiklet ve scooter kullanıcılarına saygıyı arttıracak en önemli unsur.Bu konuda hasas olunması en doğrusu.
Güvenlik, motosiklet ve scooter kullanıcılarına saygıyı arttıracak en önemli unsur.Bu konuda hasas olunması en doğrusu.
Katılıyorum. Önce güvenlik. Altınızdaki alet ne olursa olsun !!!
Uygun bir kask laser olabilir. Özen motor sana bu konuda yardımcı olacaktır.
bende de held var memnunum güzel
bende cox mono K kullanıyorum.gayet sağlam ve kaliteli.Çeneden açılabilir özelliğe sahip.125euro civarı fiyatı.. :wink: gayet memnunum öneririm..güzel kask :)
aman abi alinda böle takmayinn
http://img137.imageshack.us/img137/5088/10dh3.jpg
Ben lazer century kullanıyorum ceneden açılıyor rahat bir kask ayriyetten hel bide sdi die bişi var ama lazer çok rahat
Ben Cox kullanıyorum 220 YTL'ye aldım çok memnunum hiç terleme yapmıyor.Kask'a verdiğin para kafan'a verdiğin değer derler buna inanıyorum...
Sizde inanın ve sakın 20 -30 YTL'lik kasklar almayın.
adamın kafasına vurdum 20 ytl lik kaskla kask kırıldı oyuzden almayın ben arkadaşıma kask almak zorunda kaldım :)
aman abi alinda böle takmayinn
foto
zuahahahahha bunlar motorda kullanamıyo yahu:D :lol: :lol:
Hazır bu konu başlığı varken yurtdısından gelen bır arkadaşıma aldırttığım hatırladığım kadarıyla GOR markalı çeneden açılır, ekstra gunes gozlugu aparatlı xl bir kask'ım var.Çantasıyla birlikte hiç kullanılmamış bir şekilde duruyor.Koca kafalı olmam münasebetiyle :) xl olmasına rağmen hıç kullanmadım isteyen olursa ( Bana 130 € ya malolmuştu ) maliyetinin de altında uygun bir fiyata verebilirim.
ONURKAYHAN
23-02-2007, 17:22
Slmlar,
Kaska verdiğin para = kafana verdiğin para :)
Sanırım kaskın standartını belirleyen ECE 2205 e sahip olmalı
Ekteki adreste bulabileceğin CABERG / RHYNO benim çok hoşuma gitti.
Fiyatı EUR 135 ama fuarda daha da düşer. (umarım)
Samura Motor satıyor.Kızıtoprak ta mevcut
Bu arada kask da patlıcan ve araç lastiği gibi bayatlamakta imiş, doğru mudur ?
www.caberg-helm.com
Jet kaks için aynı adreste breeze ler var EUR 125 onlarda çok hoş
kentacdis
23-02-2007, 20:17
2005'mayis topigi hortalımış :D
hoson kaskı satılıklar bölümünden satabilirsin burda gözükmez arada kaynar..
TYLERDURDEN
CABERG / RHYNO güzel bir kask sanki başka markanında aynı kasadan var fakat caberg markasi hakkinda yinede araştırma yapılması lazım..
sitede yazanlara göre almanya piyasasında lidermiş bu marka..
kaskin ömrü oldugunu sölüyorlar satıcılar fakat mal satmak için tabiki ben ömrü olduğunu sanmıyorum..
ömrü olsa bütün kask üreticileri uyarı yayinlamazmı??
sukadar yıl kullanılabilir diye..
arkadaşlar tam olarak emin olmamakla beraber kaskların ömrünün 2-3 yıl olduğunu bir yerde okumuştum, yani alalade bir yerde değil, kask almadan önce araştırma yaptığım zamanlarda kask ile ilgili üreticiler tarafından yapılan tavsiyelerde okumuştum. Emin olmamakla kastettiğim olay; 2 mi yoksa 3 yıl mı olması ile alakalı ama emin olduğum şey ise kask ömrünün 3 yıldan fazla olmadığı !!! Kazasız sürüşler ;)
bende yenı bır kask almayı dusunyoum ozellıkle canakkale yolunda başıma gelen ufak olaydan dolayı kaskımda sorun olması ve iyi bir kask ıstegım için..
shadowfb resimdekı kaskının ruzgar almasından baska polıs cevırmesınden yırtmak ıcın kullanılan gostermelık kasklardan :) görüntü güzel ama koruma konusu tartısılır..ikimizinde yeni ve iyi bir kaska ıhtıyacı var :)
ONURKAYHAN
24-03-2007, 10:29
..."Full Face" yani tamamen kapali kasklar 3/4 lere gore %46, 1/2 lere gore %78 daha guvenli. der
DONALD DUCK üstad.
Bilginize
http://www.kinderspielzeug-laden.de/out/3b8441eedbd447411.20374039/html/0/dyn_images/0/2402_th.jpg
bende resimdeki Lazer Tempo' yu (kışın beyaz cam yazın siyah cam olarak) kullanıyorum.
Eğer bu tip bir kask alacaksan Lazer ve ya Held' i tavsiye ederim.
Ama bir tane çene kapalı istiyorum onuda Nolan olarak alacam sanırım.
ya walla abiler doğru sölüyosunuz yaa 20 30 milyonluk kask alınmaz yaa geçen gün yolda giderken ayyaklarımın arasından yere düştü bi baktım kask karpuz gibi yarıldı hemde en fazla 30 weya 40 la gidiyodum düşünün bide kafada takılıyken bide 60 70 le giderken düşsek kim bilir nolur
arkadaşlar gercektende cok onemlı bır konu koruma..tunch gosterdıgı kask guzel markasıyla adınıda duyurmus bır marka..shadowfb
senın gosterdıgın kasktan bende dusunuyorum ama onun ceneden acılan versiyonunu..
bu aradada soylemıyı unuttum shadowfb bende fuara gelıcem kısmetse ve ordan yenı bır kask bakmayı dusunuyorum orda olursan bırlıkte bakarız..
ONURKAYHAN
25-03-2007, 18:13
Jet kask olarak ;
CABERG - BREEZE tavsiye ederim.
Fuarda olacak yeni modellerle
Samura motor satıyor
129 €UR ve 9 taksit
www.caberg-helm.com
feritsolak
25-03-2007, 18:14
mertcim kaskın bende kaldı çanakkale dönüşünde fuarda kısmet olursa yanımda getireceğim ...
tabi önce şu buji olayını bir halledelim.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2006-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.