Orijinalini görmek için tıklayınız : Trafikte ufak bir kavga :)
arkadaşlar mağlum bodrumda yaşıyorum milletin başına sıcak zaten geçmiş bende tam kavşaktan dönerken yine genç bi motorcu ters yönden gelerek az daha bana çarpıyordu neyse toparladım motoru altımda bws vardı sonra bu arkadaş küfür etmeye başladı ben bastım gittim tabi olay olmasın diye bir baktımki arkmadan geliyor ışıklarda yanımda durmuş küfüre devam ediyor arkadaşta ne kask var ne bişey baktım hala konusuyor tam suratının ortasına vurdum yeşil yandı geçtim çocukta toz oldu şimdi ben yanlışmıyım doğrumuyum ? :)
haklısın ağa bence vurmakla iyi etmişsin.
Leopessia
26-07-2007, 00:00
Bilmiyorum senden güçlümüydü değilmiydi ama, ağzını burnunu kırsan daha iyi olurdu,kaçmak doğru değil, yani gücün yetmiyosa doğrusun,ama daha güclü olduguna inandigin halde kaçtıysan yazık, çünki trafikte böyle kendisini polat alemdar zanneden hem suçlu hem güclü adamlara hak!.
İyi etmişin iyi kaçmaklada iyi yapmışın belki 4-5dakikada ordu olucaklardı bilemezsin.Ozaman hiç şansın olmazdı.O da anlamıştır belki trafikte adam gibi sürmesini.Trafik çakma valentino kaynıyo.
Bilmiyorum senden güçlümüydü değilmiydi ama, ağzını burnunu kırsan daha iyi olurdu,kaçmak doğru değil, yani gücün yetmiyosa doğrusun,ama daha güclü olduguna inandigin halde kaçtıysan yazık, çünki trafikte böyle kendisini polat alemdar zanneden hem suçlu hem güclü adamlara hak!.
zaten suratının ortasına geçirdiğimde çocuk devrildi motorla :) kaçmasaydım polis gelseydi evrakların çoğu eksikti motorda belki ben suçlu duruma düşebilirdim :) yoksa ne kaçıcam :)
Altında bws varsa yanlışsın! :D
bws olunca niye yanlışım ? :)
Arkadaş haketmiş kardeşim. Şansını fazla zorlamış diyorum ben. Yerden göğe kadar haklısın.
Leopessia
26-07-2007, 13:15
ya motor kullanan insanların birbirlerini yemeleri o kadar saçma geliyorki ulan ben bi motor gordugum zaman sadece karşımdaki motora biniyor diye kendıme yakın hıssettıgımden elımden gelen ıltıması yaparken boyle dallamaların çıkması cok can sıkıcı.. neyse bha.. yinede gecmis olsun vurmuşsun ya bı tane yeter o da..
ya motor kullanan insanların birbirlerini yemeleri o kadar saçma geliyorki ulan ben bi motor gordugum zaman sadece karşımdaki motora biniyor diye kendıme yakın hıssettıgımden elımden gelen ıltıması yaparken boyle dallamaların çıkması cok can sıkıcı.. neyse bha.. yinede gecmis olsun vurmuşsun ya bı tane yeter o da..
saol leo baba tsk. ederim :)nice yumruklara :)
Leopessia
26-07-2007, 21:21
ben plastic Job tasiyorum tavsiye ederim ;)
Hakketmiş iyi yapmışsın. Benide İzmir çevre yolunda bir araba yandan çarparak düşürdü ve kaçmaya başladı trafik yoğun olduğu için fazla ilerleyemedi. Düştükten sonra hemen kalktım arkasından koşup yakaladım. (motoru kaldırıp gitmek aklıma gelmedi o anda) Penceresi açıktı daha a diyemeden bir yumruk vurdum. (korumalı eldivenle) bir tane daha vurdum sonra çektim kafasını pencereden dışarı vurmaya devam ettim. Adam bayıldı attım arabanın içine geri gittim motoru kaldırdım hasarına baktım bir şey yoktu. Bindim motora yanından geçtim o da kıyıya çekmiş elini yüzünü siliyordu. Hem hatalı hem bana çarptı düşürüdü hemde kaçıyor. Şimdi trafiğe şikayet etsen yok şahit yok mahkeme. Ben halletim bir daha motorlu birini görünce dikkatli davranır artık.
Böyle elemanlar her türlü dayağı hak ediyor..İyi yapmışşın kardeş..
ben plastic Job tasiyorum tavsiye ederim ;)
kendi motorumun altında var leo baba ama bindiğim emanet motordu :)
Hakketmiş iyi yapmışsın. Benide İzmir çevre yolunda bir araba yandan çarparak düşürdü ve kaçmaya başladı trafik yoğun olduğu için fazla ilerleyemedi. Düştükten sonra hemen kalktım arkasından koşup yakaladım. (motoru kaldırıp gitmek aklıma gelmedi o anda) Penceresi açıktı daha a diyemeden bir yumruk vurdum. (korumalı eldivenle) bir tane daha vurdum sonra çektim kafasını pencereden dışarı vurmaya devam ettim. Adam bayıldı attım arabanın içine geri gittim motoru kaldırdım hasarına baktım bir şey yoktu. Bindim motora yanından geçtim o da kıyıya çekmiş elini yüzünü siliyordu. Hem hatalı hem bana çarptı düşürüdü hemde kaçıyor. Şimdi trafiğe şikayet etsen yok şahit yok mahkeme. Ben halletim bir daha motorlu birini görünce dikkatli davranır artık.
valla çok iyi yapmışın korumalı elidvenle daha iyi olmuştur
Leopessia
27-07-2007, 00:46
Istanbulda bo$ gezmeyeceksin :) bha.. mecbur..
Istanbulda bo$ gezmeyeceksin :) bha.. mecbur..
:)sopa jop ne varsa biber gazıda çok etkili bulundurun derim :)
Leopessia
27-07-2007, 21:20
Kesinlikle biber gazıda cok iyi sıktıktan sonra dalacaksın pezevenge
kalahan sanki beni anlatmışsın aynı şekilde bende yapardım.
Kesinlikle biber gazıda cok iyi sıktıktan sonra dalacaksın pezevenge
evet 10 dakika önünü göremiyor :)
sevgili BHA,
öncelikle geçmiş olsun... Bodrum küçük yer, bu dallamalar zaten akıllı adam olsalardı bunları yapmazlardı... aman dikkat et bir gün bi yerde çıkmasın karşına...
sıcaklar oldu gölgede 55, insanlar cinnet geçiriyor valla... geçen hafta işe giderken bir kamyonette sağdan sola doğru yavaşca sıkıştırdı beni... gençten bir şoför, firmayı da tanıyorum ama adam yolda giderken sigara yakıyor ve direksiyon sola kayıyor... allahtan farkedip ben frenledim...
ışıklardada ne yapıyorsun diyince bir okkalı si...r çekti birde el-kol... :)
ben dövmedim ama, firmada arkadaşımızın tabii, plaka, yer, zaman ve şoför tarifini bildirdim patronuna...
işten atılmadı ama akşama arayıp benden özür diledi hıyar... belki bu tür bir uyarı daha etkili olabilir. çünkü bu şekilde hatalı ve fütursuz araç kullanan adamların suratına tükürdüğünde yağmur yağıyor diyorlar... dayak onlar için günlük rutin... :) dövsende bir değişiklik olmuyor hayatlarında.
sonuç olarak EĞİTİM ŞART derim başka da bişi demem... :wink:
sevgili BHA,
öncelikle geçmiş olsun... Bodrum küçük yer, bu dallamalar zaten akıllı adam olsalardı bunları yapmazlardı... aman dikkat et bir gün bi yerde çıkmasın karşına...
sıcaklar oldu gölgede 55, insanlar cinnet geçiriyor valla... geçen hafta işe giderken bir kamyonette sağdan sola doğru yavaşca sıkıştırdı beni... gençten bir şoför, firmayı da tanıyorum ama adam yolda giderken sigara yakıyor ve direksiyon sola kayıyor... allahtan farkedip ben frenledim...
ışıklardada ne yapıyorsun diyince bir okkalı si...r çekti birde el-kol... :)
ben dövmedim ama, firmada arkadaşımızın tabii, plaka, yer, zaman ve şoför tarifini bildirdim patronuna...
işten atılmadı ama akşama arayıp benden özür diledi hıyar... belki bu tür bir uyarı daha etkili olabilir. çünkü bu şekilde hatalı ve fütursuz araç kullanan adamların suratına tükürdüğünde yağmur yağıyor diyorlar... dayak onlar için günlük rutin... :) dövsende bir değişiklik olmuyor hayatlarında.
sonuç olarak EĞİTİM ŞART derim başka da bişi demem... :wink:
yok abi çıksada karşıma bişey olmazda :) bende ilk kavga etmiycektim ama çocuk vurmaya kalkınca refleksler devreye girdi :)
onurdl59
24-08-2007, 17:31
lahn haketmek ne kelime. istemiş o istemiş. gel benim
agzımı burnumu kır demiş. bence sen sana daha ilk defa
küfür ettiğini duyduğunda ana avrat sövüp gidecektin
yanına. tutacaktın saçından kaskla birlikte 4-5 tane kafa
çakacaktın burnuna ve çenesine.(kask vardı heralde sende) sonra ne konuşmaya ağzı ne de koku almaya burnu olacaktı. bu serefsizlere az bile:D
kobeduck
24-08-2007, 22:46
Elinize saglık beyler ama elinizede yazık kaskı cıkarıp burnunun üstüne gecircektinizki her nefes alısında sizi hatırlasın:)
serkanyenidunya
24-08-2007, 22:47
aman arkadaşlar fazla agresiflige gerek yok biraz daha soft
:) saolun arkadaşlar hak verdiğiniz için :)
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2006-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.