Orijinalini görmek için tıklayınız : RunneR6 :) ve digerleri..Tutudesign...:)
benim takıntımdır meslek icabı rahat durmam şimdilik bu 3 parça var elimde evdede bir derbi gpr125 var.onuda koyarım.
Buarada fazla ugraşmadım.
ilk scoogeyigimiz r6 ile runner200vxr melezii :)
http://img341.imageshack.us/img341/6075/runner6dl8.jpg
http://img502.imageshack.us/img502/4893/runnermodzv0.jpgbuda daha mantıklı bir runner hatta ileride gerçege geçirebilirim.
buda derbimiz... hadi hayırlı tıraşlar diyesim geldii..:)
http://img502.imageshack.us/img502/8546/gp1250racinggrey1copybtyo8.jpg
onurdemir
09-10-2007, 11:55
:D Sen adamı öldürürsün. Rüyama girecek şimdi bu Runner :D Onu istiyorum istiyorum :D
panizziksk
09-10-2007, 11:58
guzel calısmalar kardesım
:D Sen adamı öldürürsün. Rüyama girecek şimdi bu Runner :D Onu istiyorum istiyorum :D
Onurcum sen beni iyi tanırsın... bu motorsiklet olayında bişeyi keşfettim... polis hiç bir şekilde modifikasyonunu anlayamaz.. otomobildeki gibi deil:) yani bu demek oluyorki tutu biraz sizi ileride şaşırtabilir..:) biliyosun 106 ya ters tamponda böle başladı:D
onurdemir
09-10-2007, 12:11
Onurcum sen beni iyi tanırsın... bu motorsiklet olayında bişeyi keşfettim... polis hiç bir şekilde modifikasyonunu anlayamaz.. otomobildeki gibi deil:) yani bu demek oluyorki tutu biraz sizi ileride şaşırtabilir..:) biliyosun 106 ya ters tamponda böle başladı:D
Evet hatırlamaz mıyım :) Tüm Türkiye afalladı senin yüzünden :) Senden açıkcası bekliyorum böyle bi çalışma. Olduğu zamanda ciddi bir ücrete satabilirsin motoru buna da eminim. :party-smiley-047:
olum ne adamsın ya
cevap veriyorum badinim:D
tutu sen şu bi aralar meşhur 106 nın sahibi tutu musun?
Runner acayip bişiy olmuş :) yakıyor görüntüsü :D
onurdemir
10-10-2007, 02:15
Evet Hakan abi ta kendisi. Tamponu ters çevirip aracına monte eden tek insandır :D Kaç ay uğraş verdin hastasın hasta :)
Valla düşünce de çalışma da çok güzel. Eksoz yeni tip ufaklardan olursa belki daha iyi olur ?
Bu arada arabayı da merak ettim ters tampon falan diyince, arayıp buldum, hakikaten akla gelmez ama oldukça güzel durmuş :)
Selamlar TUTU. Yaptığın tasarımlar gerçekten harikaymış. Gilera tasarımcıları bunları görmeli bence. İleride belkide hayata geçirilecek modeller yaratmışsın. Bravo vallahi!
tutu sen şu bi aralar meşhur 106 nın sahibi tutu musun?
cahilliğimi mazur görün lütfen "meşhur 106 " ne olaki!?...:confused:
okadar da meşhur deildik ya...
kendi çapımızda...:)
onurdemir
12-10-2007, 00:57
Türker 1 tane de olsa fotoğraf koy canım. Böyle konuyu kapatma. Bilenler olduğu kadar bilmeyenler de var. Onlarda görmüş olurlar ;)
okadar da meşhur deildik ya...
kendi çapımızda...:)
tutu sen gene kendi çapında meşur olabilmişsin... ya biz daha çap bile yok güzelim ;)
Valla ben buradan buldum aracın fotolarını
http://tutudesign.dostweb.com/photo.html
bandit link için teşekkür ederiz...
Tutu, güzel araç olmuş bayada para harcamışsınızdır sanırım...
tebrik ederim... :party-smiley-047:
ben Suzuki Burgman K7 sahibiyim. Siyah renk ve motorun üzerine kırmızı alev desenleri yaptırmak istiyorum senin arabaya yaptırdığın gibi... bunun bir orjinali varmıdır, yoksa bir yerlere siparişmidir bu ürün? bir bilgi verebilirmisin lütfen...
onurdemir
13-10-2007, 15:15
Araç satıldı malesef.
Oğuz abi, sticker yerine airbrush sistemini öneriyorum... ;)
106 yı gördüm ama öle bir bakmakla olmuyor sanat harikası iyice incelemek lazım , aynen runner ler gibi .
Tutu kardeşim sen bunlarla kendi başına bir fuar (sergi) açarsın valla , eminimki birçokta sponsor bulursun . Belkide gileranın bizzat kendisinden...
İyi çalışmalar dilerim..
selamlar... hepinizin gösterdigi ilgi ve iltifatlara teşekkür ederim. bu 106 şuan bambaşka halde sarı vs. ben sattım sizin begendiginiz haliyle.2004 senesinde. şimdi c2 var onuda satıyorum pazartesi inş.Artık 2 tekerlilerle ilgilenelim:)
Tasarım okudugum için bu işler aslında bnm için biraz basit. İnanın siz değerli kullanıcıların anlatacakları ile bir scooter tasarlarız fuarda prototip maketyada yapıp fuarda scootürk standında sergileyebiliriz bile..siz yeterki destek ve fikirlerinizi verin.. kendimize uygun olanı tasarlarız..
;)
konuile ilgili çalışma yapabiliriz ben bunu bi ele alim:)
bu arada photoshopta yapılan geyikler hep geyiktir unutmammak lazım:)
sticker olayına gelince bende air brush tavsiye ederim benmki folyo idi ama boya gibisi yok....isterseniz vektorel alevlerim duruyor onları veriim. ben çizmiştim 106 için sonra paspas olarak satıldı baya bi...
saglıcakla kalın iyi bayramlar...
Mel-a-ku
13-10-2007, 17:52
bu c2 nin ön camda da film var sanırım. tünellerde falan önünü gorebiliyormusun? ben yapptırmaya cesaret edemıyorum sadece bu yuzden.
onurdemir
14-10-2007, 10:30
bu c2 nin ön camda da film var sanırım. tünellerde falan önünü gorebiliyormusun? ben yapptırmaya cesaret edemıyorum sadece bu yuzden.
En açık tonda yaptırırsan problem olmaz Mel-a-ku.
Akşamları yola dikkatini biraz daha vermen gerek tabiki ama görünüş açısından oldukça iyi. Fakat unutmamanız gereken bir şey var. Cam filmi olan bir cama sürekli bakarsanız gözde rahatsızlıklar başlayabilir. Yan camlara devamlı olarak bakmıyorsunuz dolayısıyla problem yok. Ön cam da ise durum göz sağlığı açısından farklı. Eeee bide işin polis tarafı var. :captain: Bir çok polis izin vermiyor. Karar senin Mel-a-ku
Airbrush alev deseni demişken :D
http://www.killerpaint.com/gallery.html
Mel-a-ku
14-10-2007, 15:31
polislerle arkadaş olduk zaten simdiden. ama ne iştir ki arkadaşımda bmw 3 serisi var. 2006 model. onun heryerınde 2 numara, on cam da 1 numara film var. daha once de butun camlarında 3 + 2 numara film vardı. yani ilk atılan film 2 numaraymış. uzerıne bir kat daha 3 numara film çektirdi. 1 kere bile polis cevirmedi. kendisi de çevrilmediğini soyluyor. on camda surekli 1 numara film var. en açık yani. ama içerisi zifiri.:)
Mel-a-ku
14-10-2007, 15:34
aynen şu şekil şu anda. ve çevrilmiyor..
http://img528.imageshack.us/img528/1839/grnt019sa1.jpg
valla pes bi ara gerçek zannettim ve konsept dedim :) TUTU bence sen üzerinde çalış kesin birşeyler çıkabilir ortaya ama bu scooterı alanları kimse tutamaz yolda sanırım.
soykan: saol hocam.
cam filmi olayına gelince.. 2004 te sıfır bmw aldım polisler cevriip iyi akşamlar beygfendi diyip devam etti diyordu.
c2 ile 10kere cevrildim 1inde 100ytl birinde 50 ytl.. devam... başkada bişey olmadı..
Bu arada burdan küçük bir müjdeverim..
yakında size bir süprizim olucak:)
süprizi sabırsızlıklaa bekliyoruz :D
Engin Ençetin
16-11-2007, 13:00
Tutu'nun süprizini ben açıklayayım :)
Sitedeki tüm üyelere birer tane Gilera Runner VXR 200 hediye edecek.
Nasıl Tutu'nun süprizini beyenmiyen ben almıyayım kalsın diyen varmı ????? :)
Engin abi ben Runneri almasamda , X9'un farkını versemde onu alsam olur değilmi. :D:D
Engin Ençetin
16-11-2007, 17:40
Hakan'cım kırmam seni :) :) :)
hardrockbikes
17-12-2007, 14:34
ya şimdi konuya dönersek bu motorları inceledim ve bir çok farklılıklar var gerçek model ile yani modifiye budur dedirtiyor ilk gözüme çarpan gilerada alt kısma yapılmış karbon parça ve ayrıca !! tabiki akropovic !! ayrıca süspansiyonla oynanmış motor baya yerde :D herşey ii de burada en azından 2000 ytl masraf var :D
TUTU burda da mı :)) kardeşin napıo? Scooter'lara da el attın ya iflah olmayız artık :) yavuz'a slm...
onurdemir
03-10-2008, 18:28
TUTU burda da mı :)) kardeşin napıo? Scooter'lara da el attın ya iflah olmayız artık :) yavuz'a slm...
Bu aralar askerden gelmiş olmalı :) Vatani görevini 5 ay boyunca Erzincan'da yaptı. Kardeşi İlker de gayet iyi. İkisi de artık Runner'cı... :)
Bu aralar askerden gelmiş olmalı :) Vatani görevini 5 ay boyunca Erzincan'da yaptı. Kardeşi İlker de gayet iyi. İkisi de artık Runner'cı... :)
Geldi geldi yakında damlar
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2006-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.