PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bevery 500 ile ilgili özel bilgi sahibi olan varmı aranızda

ideskaer
06-10-2006, 15:39
ya bevery 500 motor aldım motor çok güzel fakat aşırı derecede parçası pahalı ve motoru kullanım klauzundan çözmek mümkün değil acaba bilgisi olan varmı

SoYK@N
06-10-2006, 17:24
Öncelikle aramıza hoşgeldin,her zaman bizimle aktif olmanı diliyorum.

bevery 500 almayı düşünen bir arkadaşımız var KAAN diye bence o sana bu konuda yardımcı olabilir.

Hakan
06-10-2006, 22:43
Dostum çözemediğin kısımları biraz daha ayrıntılı anlatırsan belki yardımcı olabiliriz...

ideskaer
07-10-2006, 03:38
selamlar arkadaşlar öncelikle göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim. BENİM SCOOTUR TARZI MOTORLA TANIŞMAM DAHA YENİ BAŞLADI BUNDAN 1 SENE ÖNCE ÇİN MALI ASYA 150T1 MOTOR ALDIM YA MOTOR SİYAHTI VE HERKES YAKIŞTIRIYORDU AÇIKCASI ARKADAŞLAR BİRAZDA MOTOR YAVAŞ OLDUĞU İÇİN YAKIŞTIRIYORLARDI BEN 2003 DE ÜZÜCÜ BİR KAZA YAPTIM BENDE SUZUKİ GSX R600 VARDI. O 125 BEYGİRDİ HARİKA BİR MOTORDU KAZADAN SONRA ANNE BABA SEN BİZE LAZIMSIN DEDİLER VE RACE TARZI MOTORLARI BIRAKTIM ŞİMDİ İSE BEVERLY 500 ÜM VAR DAHA ALALI 1 AY OLDU AMA TUHAF BİR MAKİNA GÖRENLER HARİKA DİYOR 40 BEYGİR YALNIZ DÖNÜŞLERDE MOTORLA BİRAZ YATIYORUM VE ALTI YERE SÜRTÜYOR VE MOTORA OLAN GÜVENCİM AZLIYOR BUNUN AMORTİSÖRLERİNİMİ YÜKSELTMEM GEREKİYOR ACABA VE MOTOR ÇOK HIZLI FAKAT DURMA MESAFESİ ÇOK UZUN VE ARKADAŞLAR BU ARADA BEN MADEM BÖYLE BİR DOSTLUK ÇERÇEVESİ İÇİNDE YAZIŞIYORUZ DİYORUMKİ TURLAR DÜZENLESEK NASIL OLUR

Hakan
07-10-2006, 03:46
Dostum öncelikle hoşgeldin...kaza için geçmiş olsun diyorum...Bence Beverly 500 e ve kendine zaman ver...GSX R600 kullanıyordum yazmışsın öyle bi motordan inince scooterin kullanımının sana biraz tuhaf gelmesi normal...

Sonuçta bi racing gibi yatıp viraj alamaması cok normal...Amortisörleri yükseltebilirmisin bilmiyorum..Piaggionun böyle bir uygulaması var mı öğrenmek lazım...
Ayrıca yükselttikten sonra scooterin sürüş özelliklerinde ne gibi olumsuzluklar olabilir bunlarıda göz önünde tutmak lazım...

Tur düzenleme konusuna gelince...gezi organizasyonlarımız artık bahara kaldı..Ama toplantılarımız olacak tabiki..Mesela bu akşam ortaköyde iftarda toplandık senide aramızda görmek isterdik...

Bu arada seni Tanışma topicine bekliyoruz..Mümkünse motorunun resmi ile...