PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bütün Scooturklere Merhaba :)

Unique
06-06-2006, 17:11
Arkadaşlar hepinize merhaba. Öncelikle bir motorsever ve ardından bir scootersever olarak burada olmaktan çok mutluyum. İstanbul'da yaşıyor ve reklamcılıkla uğraşıyorum. Çinli ve adını Asyalım koyduğum esmer mi esmer bir scooterım var ve onu çok seviyorum.

Ayrıca böyle bir sitenin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hayırlı olsun diyorum :wink:

Hakan
06-06-2006, 17:24
Dostum hoşgeldin...Bende de Asya var kullanıp duruyorum valla..Allah nazardan sakalsın...Sitemizi begenirsin umarım...Resimler bölümündeki Modifiyeli scooterlar bölümüne göz atmanı tavsiye ederim...

cemo
06-06-2006, 17:25
Arkadaşım hoşgeldin....

Utku
06-06-2006, 17:33
Hoşgeldin dostum..

Berque
06-06-2006, 21:26
hoşgeldinn unique

EMO
06-06-2006, 23:47
hoşgeldiiin :lol:

BaSaR
06-06-2006, 23:57
hoşgeldin unique ee riders ın çoğu burda

Unique
07-06-2006, 10:16
Bu sıcak karşılama için herkese teşekkürler :)

hoşgeldin unique ee riders ın çoğu burda

Bu ara böyle toplu göçler moda oldu biliyosunuz :) Şaka bir yana motosiklet kültürüne hizmet eden doğru, iyi niyetli, samimi girişimlerin her zaman desteklenmesinden yanayım. O nedenle ben de buradayım.. E artık ben de bir Scooturk oldum :wink:

onurdemir
07-06-2006, 10:20
aramıza hoşgeldin. ortak duygu ve zevkleri paylaşıyoruz. Kazasız sürüşler...

mehmet ciftci
09-03-2010, 14:16
aranızda olmak ve size katılmak güzel bir duygu yıllardır istediğim ve özlem duyduğum bir ortam da bulunmaktan ve sizler gibi insanlar la tanişmak ve gezilerinize katılmaktan büyük keyif alacağımdan hiç şüphem yok
ben yeşilköy ATATÜRK havalimanında freeshop ta çalışıyorum on senedir ordayım daha önceleri bisiklet gruplarındaydım baya bir yerlere gittik gezdik grubumuz dağıldı hastalık ve evlilik sebeplerinden dolayı herkes biryerlere dağıldı eskisi gibi binemiyoruz artık
şimdi siz scooter kullanıcılarına katıldım beni aranıza aldığınız için teşekkür ederim hepinize
:)

SoYK@N
09-03-2010, 14:22
aranızda olmak ve size katılmak güzel bir duygu yıllardır istediğim ve özlem duyduğum bir ortam da bulunmaktan ve sizler gibi insanlar la tanişmak ve gezilerinize katılmaktan büyük keyif alacağımdan hiç şüphem yok
ben yeşilköy ATATÜRK havalimanında freeshop ta çalışıyorum on senedir ordayım daha önceleri bisiklet gruplarındaydım baya bir yerlere gittik gezdik grubumuz dağıldı hastalık ve evlilik sebeplerinden dolayı herkes biryerlere dağıldı eskisi gibi binemiyoruz artık
şimdi siz scooter kullanıcılarına katıldım beni aranıza aldığınız için teşekkür ederim hepinize
:)

Mehmet yanlış bir başlığın içine tanışma yazını yazmışsın gördüğüm kadarıyla Yeni Konu deyip tekrar açar mısın.Bu yazıyı kopyala yapıştır şeklinde taşıyabilirsin.