Orijinalini görmek için tıklayınız : Ferco Maslak Servisi 1-18 Ağustos 2008 tarihleri arasında kapalı olacak.
onurdemir
28-07-2008, 01:09
http://img230.imageshack.us/img230/9656/kckyb2.jpgGilera, Vespa, Piaggio, Moto Guzzi, Aprilia ve Derbi motorlarının Türkiye distribütörü Ferco Motor'un ana servisi olan Maslak servisi 1-18 Ağustos tarihlerinde toplu izin dolayısıyla kapalı olacaktır. Bu servisi kullanan üyelerimiz ve ziyaretçilerimize duyurulur.
http://img520.imageshack.us/img520/3406/servisxq0.jpg
yosh1963
28-07-2008, 03:42
Toplu izinmi !!? O sırada piaggio'nuzu bozmayın yani..! Diğer servislerinde (Yani ana olmayan) böyle toplu hizmet vermediği dönemler varmı...?
Hizmetde devamlılık esas değilmidir ? Anlamadım ben !
Toplu izinmi !!? O sırada piaggio'nuzu bozmayın yani..! Diğer servislerinde (Yani ana olmayan) böyle toplu hizmet vermediği dönemler varmı...?
Diğer servisler hizmet vermeye devam ediyor.
Aşağıdaki servislere gidebilirsiniz.
FİRMA :AKS MOT.ARAÇ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
ADRES :İSTİKLAL MAH.BARUTHANE DERESİ SOK.NO:3
KASIMPAŞA
İLGİLİ KİŞİ :MUHİTTİN YAŞAR
TELEFON (0212)-237 97 66
(0212)-238 01 28FAX (0212)- 237 97 66
FİRMA :AS DANIŞMANLIK OTOM.İNŞ.TURZM.GIDA.TEKSTİL.İÇ VE DIŞ TİC.LTD.ŞTİ.
ADRES :KÖZDERE SOKAK NO:10 KIZILTOPRAK
KADIKÖY
İLGİLİ KİŞİ :AYDIN SÖNMEZ - MERT USTA - ADNAN USTA
TELEFON (0216)-349 55 14
(0216)-349 58 56FAX (0216)-349 58 81
FİRMA :ÇAKIRCA TİCARET MUSTAFA ÇAKIRCA
ADRES :KAHRAMANLAR CAD.NO:4 YEŞİLOVA
KÜÇÜKÇEKMECE
İLGİLİ KİŞİ :MUSTAFA ÇAKIRCA
TELEFON (0212)-580 33 69
FAX (0212)-580 33 69
FİRMA :MOTO VİZYON
ADRES :TALATPAŞA CAD NO:26/B
BAHÇELİEVLER
İLGİLİ KİŞİ :SONER SİNAN TURAN
TELEFON (0212)-557 72 87
FİRMA :MOTOPAR - ZİNNET UZUN
ADRES :FATİH SULTAN MEHMET MAH.G-4 SOKAK NO:73 BÜYÜKARMUTLU
ETİLER
İLGİLİ KİŞİ :ZİNNET UZUN
TELEFON (0212)-323 39 60
FAX (0212)-323 39 61
FİRMA :MOTOTAŞ OTOMOTİV SAN.VETİC.A.Ş.
ADRES :İNTAŞ SİTESİ A BLOK NO:27
KIZILTOPRAK
İLGİLİ KİŞİ :YUSUF ÇOBANTELEFON (0216)-347 13 00
FAX (0216)-347 94 00
FİRMA :RSV MOTOR
ADRES :EĞİTİM MAH.MURATPAŞA CAD.2.ACIKGÖZ SOKAK NO:34 FİKİRTEPE
KADIKÖY
İLGİLİ KİŞİ :MENDERES AKBAŞ
TELEFON (0216)-550 72 72
(0537)-386 62 78FAX (0216)-550 72 72
FİRMA :SÖNMEZ MOTOR OTM.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
ADRES :İNÖNÜ MAH.ELMADAĞ CAD.80/A
ŞİŞLİ
İLGİLİ KİŞİ :RECEP SÖNMEZ
TELEFON (0212)-230 49 21
-FAX (0212)-230 45 98
ONURKAYHAN
28-07-2008, 09:20
Farketmez zaten parça yoktur İtalya' dan 3 haftada anca gelir.
onurdemir
28-07-2008, 11:07
18 günlük izin açıkcası görülmemiş bir izin süresi :) Şahsen gece gündüz çalışıyorum ve 3 günlük izinim bile yok :) Ana servisin 18 gün kapalı kalması biraz garip geliyor bana...
Bırakın adamlar su yaz sıcagında izin yapsınlar :)
Benim de bildiğim böyle birkaç firma var demek ki yapıyorlarmış motor sektörün de de varmış.
Ne diyelim motorunuza iyi bakın :)
18 günlük izin açıkcası görülmemiş bir izin süresi :) Şahsen gece gündüz çalışıyorum ve 3 günlük izinim bile yok :) Ana servisin 18 gün kapalı kalması biraz garip geliyor bana...
İmrendin galiba Onur :) senide alalım Ferco servise.:)
İtalya'dada Piaggio fabrikası kapalı. Mal akışı otomatikman duruyor. Zaten Onur'da Soykan'da Kasımpaşa Aks motoyu tercih ediyorlar :)
Sorun yok yani :)
İmrendin galiba Onur :) senide alalım Ferco servise.:)
İtalya'dada Piaggio fabrikası kapalı. Mal akışı otomatikman duruyor. Zaten Onur'da Soykan'da Kasımpaşa Aks motoyu tercih ediyorlar :)
Sorun yok yani :)
Aranızda en sanslı benım o zaman. İki gun calısıp ıkı gun ızın yapıyorum :)
italyanlar gibi keyif ehli de yoktur herhalde, daha önce çalıştığım bir başka italyan firması da ağustosta kapanıyordu küllen...
Engin Ençetin
29-07-2008, 14:20
italyanlar gibi keyif ehli de yoktur herhalde, daha önce çalıştığım bir başka italyan firması da ağustosta kapanıyordu küllen...
Bu Tek İtalya'ya ait değil. Avrupadaki büyük tüm fabrikalarda toplu izin yapıyorlar.
banistercaq
29-07-2008, 18:11
hepsine iyi tatiller =) bir senenin yorgunluğunu atma vakti geldi
Darkjedi
30-07-2008, 19:34
Ben devlet memuruyum, 30 gün iznim var, geçen seneden de 10 gün ama ömrümde böyle bir izin kullanmak nasip olmadı valla bravo.
Peki öteki servisler çalışıyorda parça temini ne durumda, 1000 bakımına sokmam lazım makinayı, değişen parçaları bulabilecekmiyim yoksa "bin öyle" mi diyecekler.
Engin Ençetin
30-07-2008, 19:47
Ben devlet memuruyum, 30 gün iznim var, geçen seneden de 10 gün ama ömrümde böyle bir izin kullanmak nasip olmadı valla bravo.
Peki öteki servisler çalışıyorda parça temini ne durumda, 1000 bakımına sokmam lazım makinayı, değişen parçaları bulabilecekmiyim yoksa "bin öyle" mi diyecekler.
Servisler parça stoku yaptılar.
Sizin sorununuza gelince ille merkez servise gitmek istiyorsanız 1000 km bakım için kapalı olduğu müddetce yapacağınız fazla kilometreler sorun teşkil etmez 1200 - 1400 kmde olsa 1000 bakımını yaptırabilirsiniz sorun çıkartmazlar.
Darkjedi
30-07-2008, 20:01
Sizin sorununuza gelince ille merkez servise gitmek istiyorsanız 1000 km bakım için kapalı olduğu müddetce yapacağınız fazla kilometreler sorun teşkil etmez 1200 - 1400 kmde olsa 1000 bakımını yaptırabilirsiniz sorun çıkartmazlar.
Teşekkür ederim, parça varsa iyi, sanırım diğer servislere gideceğim, bu süre zarfında muhtemelen 1000km yapacağım, gereksiz yere zorlamayayım motoru.
Seyit Tekirdağ
30-07-2008, 21:36
İmrenmemek elde değil ama engin abinin de dediği gibi avrupadaki büyük firmalar toplu olarak izin kullanıyorlar. Kardeşim toyata da çalışıyordu ve toplu olarak izine çıkmışlardı. Tüm avrupada tüm toyata fabrikaları aynı anda izine çıkıyor abi demişti bana. Bu süre içerisinde fabrikada ummalı bir çalışma başlıyor aslında çalışanlar toplu olarak izine ayrılıyor fakat bakımcılar full mesai yapıyorlar.
serviste olmayan bir parcada sorun cıkarsa 2 hafta beklemek zorunda mı kalıncak?
arkadaslar emin olun bi serviste yoksa diger serviste vardır ne parca istiyorsanız
1000 bakım dediginiz veya rutin bakım,zaten rutin malzeme haricinde birsey istemeyen uygulamalar
arkadaslar emin olun bi serviste yoksa diger serviste vardır ne parca istiyorsanız
1000 bakım dediginiz veya rutin bakım,zaten rutin malzeme haricinde birsey istemeyen uygulamalar
benim demek istediğim rutin malzemeler dısındaki parcalar..
mesela krank falanmı veya piston, silindir
benim demek istedigim sıkmayın canınızı engin abi yazdı yukarıda birsuru servis var illaki birinde bu parcalar vardır yoksada bahtsız bedevi sansınıza kuseceksiniz. :)
bu arada tabiki komple cıkmasalardı iyi olurdu :) diger servislerin isine geldi yanlız dusunsenize digerleri su an nobetci eczane gibi :)
Çok saçma geliyor bana ana parça deposunun bu kadar uzun süre kapalı kalması.Birini bırakmaları gerek, diğer servisler açık olsa bile ellerinde parça yok.Benim de şimdi parçaya ihtiyacım oldu mesela 2 hafta beklemek zorundayım ve motorumu kullanamayacağım.
iste dediğim olay buydu:) her parca yok servislerin elinde..beyinde sorun olan gp1 senınki mi yoksa?
iste dediğim olay buydu:) her parca yok servislerin elinde..beyinde sorun olan gp1 senınki mi yoksa?
Yok abi, park yerinde motoru kurcalamışlar gaz kolunu kırmışlar :angryprv:. Gaz koluna ihtiyacım var, neyseki bir tanıdıktan buldum yensini alana kadar.:smiles3:
yuh nası becermişlerse..geçmiş olsun..
Atay geçmiş olsun. Bu kadarınada şükür diyeceğiz artık. Beterin beteri var.
Aslında öyle, teşekkür ederim, allahtan gaz teli sağlam. Elcikte bir tanıdıktan buldum çok şükür taktım, yürür hale soktum yine motoru. :)
Ama yine de Ferco da birinin durması gerek bence :D
gecmis olsun diger servisleri aradın mı dostum?
gecmis olsun diger servisleri aradın mı dostum?
Valla aradım, sarf malzeme olmadığı için ancak depoda bulabileceğimi söyledir. Neyseki tanıdık bir abiden buldum :o
kesinlikle katılıyorum. değişik yorumlar gelmiş bu adamlar ana servis ve başka yerden parça bulmak gibi bir lüksünüz olmuyor. derbi gp1 var bende aksi bu dönemde ana sgortası arıza yaptı,ve arka sağ sinyalim pantolon eşofman takılması sonucu kırılarak koptu. sigorta işini mecburen maslak sanayide bir başka yerde çözmek zorunda kaldım ve sinyalim hala kopuk bir şekilde de gezmek durumundayım.Sadece Türkiye için değil bence bu kadar önemli ve büyük bir hizmet anlayışına sahip bir firmanın bu denli lükse sahip olması akıl almaz ve sinir bozucu. 18 inde buu kendilerine uygun bir dille ileteceğim.
İzin bitti servis açıldı. Gözünüz aydın. :)
Herkese Merhaba,
Öncelikle gruba yazacağım ilk mesajımda herkesi selamlıyım istedim. Sanıyorum grubun en yeni üyelerinden biriyim. Gerçi grup üyeliğinin yanında motor kullanmakta da pek eski sayılmam :). Birkaç ay önce ilk motorumu yani Piaggio X7 yi satın aldım. Beklediğimden daha rahat bulduğumu söyleyebilirim. Benim gibi yeni başlayan biri için hem çok ufak olmayan hemde istediğiniz yere rahatlıkla girip çıkabileceğiniz bir motor. Ben bu konuda yeni olduğum için tecrübeli arkadaşlardan bir konuda yardım almak istiyorum.
Şu an ilk bakıma girme zamanı geldi 1050km. ye ulaştım. Sormak istediğim şey de ilk serviste ne gibi bakımlar yapılıyor, değişen herhangi bir parça oluyor mu ve ortalama ne gibi bir maliyetle karşılaşabiliriz.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2006-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.