PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : E5'teki yol ayrımına dikkat.

onurdemir
25-12-2006, 12:04
Son günlerde artan E5 kazalarına dikkatinizi çekmek istiyorum arkadaşlar. Cevizlibağ merter yol ayrımında 2 haftada 3 trafik kazası yaşandı. Bunların bir çoğu ölümle sonuçlandı. Orta refujun, aracın ön tarafından başlayıp arka tarafından çıkması yol ayrımının ne kadar yanlış bir konu olduğunu gündeme taşıyor. Daha doğrusu yol ayrımı o yerde olmamalı desek daha mantıklı olur. Çünkü zifiri karanlıkta hiç bir uyarı tabelası da yer almıyor. Bu konuda scooturk.net üyelerini uyarıyorum. Bu güzergahlarda seyir halindeyseniz lütfen dikkatli olun. Aniden önünüze çıkacak yol ayrımı motorcular için büyük tehtid.

Tunch
25-12-2006, 15:58
bilgi için teşekkürler güzel bir uyarı

feritsolak
25-12-2006, 19:32
bu bilgiler için teşekkürler onur az önce haberlerdede izledim orta refuj manzaralarını.

aman dikkat.

onurdemir
25-12-2006, 22:18
http://www.otomobilgazetesi.com/haber_resim/3158.jpg

26-12-2006, 03:38
Uyarı için çok sağol Onur, çok önemli bir konuda hatırlatma yapmışsın. Belki de sayende böyle bir kaza yapabilecek olanlar kurtuldu ya da akıllarına çivi gibi çaktın bu uyarıyı, tekrar sağol ;)

onurdemir
15-01-2007, 11:39
Eğer tvlerde izliyorsanız yine aynı yerde kaza olduğunu görmüşsünüzdür mutlaka. Taksinin önünden girmiş arkasından çıkmış bariyer. Aman arkadaşlar dikkat diyorum.

Hakan
15-01-2007, 12:20
Evet özelliklede gece cok dikkatli olun...Girişi kacırdıysanız acele etmeyin kaçarsa kaçsın ilerden elbet dönülür...Ama hayatın dönüşü yok dostlar... "Anladınız siz onu" ... :)

SoYK@N
15-01-2007, 16:32
Hakan çok manalı olmuş sözün,onurcum teşekkürler uyarın için...

Dikkat edelim arkadaşlar.

banistercaq
16-01-2007, 12:49
gerçekten çok tehlikeli özellikle ataköyden kadıköy tarafına giderken kadir has üni sinin karşısındaki bahçelievler sapağında hem şeridin yarısı birden gidiyor hemde diğer yarısında yol birden bölünüyor

17-01-2007, 23:58
E ne olacak Ümit; seçim öncesi göz boyamak için pudra şekeri gibi döşenen asfalt ancak bu kadar olur ve en ufak bir yağmurda bozulmaya başlar. Halbuki gerçek asfalt 18 kat olur, evet abartmıyorum tam olarak 18 kat. Böyle bir asfalt olunca da bozulma minimuma iner. Tabii böyle bir işe kalkışmadan önce de altyapının sağlam yapılması lazım yol kazılmak zorunda kalınmasın. Cebir gibi yol ve kavşak dizaynları da cabsı bizde. Ama bundan şunu anlayabilirsiniz; gerçekten Türkiye dünyanın en zengin ülkesi, zira hiçbir ülke tekrar tekrar kazıp tekrar tekrar yol yapmıyor ya da kaldırım döşemiyor, bir kere yapıyor ama taş gibi yapıyor :(