PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Scootürk 2010 Gezilerinden siz hangilerine katılmayı düşünürsünüz?

SoYK@N
10-01-2010, 12:12
Sevgili Scoodostlar,

2010 Gezi Takvimimiz açıklandı.Peki siz hangilerine katılmayı düşünürdünüz.

Gezi tarihleri için ;
http://www.scooturk.net/showthread.php?p=100489#post100489

Yorumlarınızı ve tercihlerinizi bekliyoruz.

Gönlümüz tüm organizasyonlarımızda hep birlikte olabilmek :)

Anket'te birden fazle seçeneği işaretleyebilirsiniz.

Sevgilerle,

feto
10-01-2010, 12:34
ben zaten maşukiyeye 10 km uzaklıkta olduğum için size kesin eşlik edeceğim

Serpico
10-01-2010, 12:37
Gezilerin hepsi de çok güzel. Acaba, bahara ya da yaza doğru Şile veya Ağva taraflarına doğru bir gezi yapılır mı? Özellikle Ağva'ya giden virajlı orman yolları çok güzel.

Kadir Yurtekin
10-01-2010, 12:41
Tahmini tarihler verilebilir mi ?
Özellikle Yunanistan için .
Teşekkürler,
kadir

Kadir Yurtekin
10-01-2010, 12:44
Alt mesajda tarihler verilmiş , teşekkürler,
kadir

Taner
10-01-2010, 13:40
Dolu dolu bir gezi takvimi olmuş, elinize sağlık. Özellikle Mayıs ayı yoğun, umarım katılım da yoğun olur. Ankette oyumu kullandım, her ne kadar sabırsızlıkla beklesem de, iş yoğunluğu, izin ayarlama, sınav takvimi vs. sebeplerden değişiklik yapmak zorunda kalabilirim, tarihler yaklaştıkça netleşir zaten.

hyppia
10-01-2010, 13:45
en büyük hayalim yunanistan gezisi aslında!!!
çok güzel bir takvim olmuş..
Eskişehir'de olabilirdi diye düşünüyorum,oldukça güzel bir şehir olmuş,fotoğraflarından gördüğüm kadarı ile??

yasin_runner
10-01-2010, 13:56
ben tabi hemen hemen hepsini işaretledim yunanistana gelmek isterim tabide malum yakıt
beypazarı ,safranbolu,amasra,ürgüp,bolu yedi göller, gibi altarnatiflerimizde olabilir sanırım şimdiden teşekkürler yönetim gezi takvimi güzel olmuş

DaRzUkA
10-01-2010, 14:14
Benim küçük ile sizlere yetişebileceğim her toplantıya katılacağım inşallah. :)

Cemal Dolunay
10-01-2010, 14:53
Ben Çanakkale'yi zaten kendi başıma hedeflerin içine almıştım. Sizinle buluşmadan önce belki prova bile yapabilirim.

Kunt
10-01-2010, 15:24
Yunanistan gezisinde GPS e gerek yok ben varım.

Erol YAZICI
10-01-2010, 15:53
Bende hepsini işaretlemek isterdim ama malüm sadece günü birlik olanları işaretleyebildim daha gerçekçi olması için Ankara,İzmir,Çanakkale ve Yunanistan gezileri 2-5 günlük olacağından dolayı gelemem malum evli barklı adamız ve 2 küçük çocuk var onund dışındaki günü birlik gezilerin hepsine acil bir durum söz konusu olmadığı taktirde katılırım 2009 maşukiye,bursa,edirne,garipçe gezilerine katıldığım gibi.

kalyon
10-01-2010, 20:37
Yunanistan gezisi istiyorum ama tarihleri uymayacak galiba.İstanbul Selanik arasını son 3 yılda 7 kere gidip geldim.Durulacak gezilecek yerlerde yardımcı olabilirim.

davids
10-01-2010, 21:33
benim cc min yettiği bütün gezilere katılmayı çok istiyorum.ankara-bursa ve maşukiye yi işaretledim.izin tarihleri nede bağlı izmir'ide çok isterim

kirpiiii
10-01-2010, 22:25
sen cok kacıyorsun oralara zaten supelenıyorum ajanmısın dıye :)

Fecri
11-01-2010, 11:35
sen cok kacıyorsun oralara zaten supelenıyorum ajanmısın dıye :)

Yakup, biz şüphelenmiyor muyuz zannediyorsun? Ama senin gibi açık açık değil çaktırmadan şüpheleniyoruz. :p

Erol YAZICI
11-01-2010, 11:40
Yakup, biz şüphelenmiyor muyuz zannediyorsun? Ama senin gibi açık açık değil çaktırmadan şüpheleniyoruz. :p

Fecri abi senin motor rodajı doldurmadı sen gelemezsin bu gezilere sanırım :D

Kunt
11-01-2010, 11:56

Dostluk köprüsü kurdum aramızda :).

Fecri
11-01-2010, 12:23
Fecri abi senin motor rodajı doldurmadı sen gelemezsin bu gezilere sanırım :D

Gaza getirmeye mi çalışıyorsun. Ben rodajı yedim yuttum üstüne çay bile içtim. :) İlerleyen tarihlerde ben de bakacağım programıma.

Ama açıkçası, gezi programı için bir anket, istek köşesi, biraz daha şeffaf bir seçim süreci olmasını tercih ederdim, ya da böyle güzel bir forumdan beklentim bu yöndeydi.

Mesela, Karadeniz gezisinden bahsediliyordu. Ama programda yok, olmayan başka sözü edilmiş geziler de varsa, bunlar neden yok, uygun olmayan tarihler ve programlar mı vbg. merak ettiğim birçok konu var aslında. :(

Saygı ve sevgi ile.

Kunt
11-01-2010, 12:28
Gaza getirmeye mi çalışıyorsun. Ben rodajı yedim yuttum üstüne çay bile içtim. :) İlerleyen tarihlerde ben de bakacağım programıma.

Ama açıkçası, gezi programı için bir anket, istek köşesi, biraz daha şeffaf bir seçim süreci olmasını tercih ederdim, ya da böyle güzel bir forumdan beklentim bu yöndeydi.

Mesela, Karadeniz gezisinden bahsediliyordu. Ama programda yok, olmayan başka sözü edilmiş geziler de varsa, bunlar neden yok, uygun olmayan tarihler ve programlar mı vbg. merak ettiğim birçok konu var aslında. :(

Saygı ve sevgi ile.

Fecri abi Yunanistan da motorları modifiye ederız.Nasıl olsa buraya göre herşey ucuz orada.Yanınızda boş bidon getirmeyi unutmayın bol bol benzin alırız :).

Fecri
11-01-2010, 12:30
Fecri abi Yunanistan da motorları modifiye ederız.Nasıl olsa buraya göre herşey ucuz orada.Yanınızda boş bidon getirmeyi unutmayın bol bol benzin alırız :).

Beni Yunanistan'a almazlar. Çift taraflı çalıştım yıllarca. Deşifre edildim sonra da. :) :) :)

Benzini pahalı da olsa emniyette olduğum ülkemden almayı yeğlerim. :)

SoYK@N
12-01-2010, 11:33

GPS'e gerek yok diyorsun ama halen işaretlememişin rehberliğine ihtiyacımız var :)

Yunanistan gezisi istiyorum ama tarihleri uymayacak galiba.İstanbul Selanik arasını son 3 yılda 7 kere gidip geldim.Durulacak gezilecek yerlerde yardımcı olabilirim.

Bilgilerinize mutlaka ihtiyacımız olacaktır.

Saygı ve sevgi ile.

Fecri abi şeffaflıktan bahsederken biraz haksızlık ettiğini düşünüyoruz, site içerisinde herkesin birçok fikri olabilir ancak bunlar yönetim olarak önceden belirlenen programlar olduğundan bu şekilde yayınlandı biz bu siteyi 2010 sonu kapatmıyoruz ki daha gezeriz gün gelir Karadeniz'e de gidilir ama inan bu gezi programı içerisinde ki yerler gibi Karadeniz'e kolay gidilmez.

Tabii ki üyelerimizin düşünceleri önemli ancak herkesin düşüncelerini de buraya angaje etmek düzeni bozacaktır.

Biz her koşul da site içerisinde genel çoğunluğu memnun etmek ve zevk alması için çaba gösteriyoruz birkaç üyemizi memnun etmek için değil.:cool:

Sevgiler,

Fecri
12-01-2010, 11:55
GPS'e gerek yok diyorsun ama halen işaretlememişin rehberliğine ihtiyacımız var :)

Bilgilerinize mutlaka ihtiyacımız olacaktır.

Fecri abi şeffaflıktan bahsederken biraz haksızlık ettiğini düşünüyoruz, site içerisinde herkesin birçok fikri olabilir ancak bunlar yönetim olarak önceden belirlenen programlar olduğundan bu şekilde yayınlandı biz bu siteyi 2010 sonu kapatmıyoruz ki daha gezeriz gün gelir Karadeniz'e de gidilir ama inan bu gezi programı içerisinde ki yerler gibi Karadeniz'e kolay gidilmez.

Tabii ki üyelerimizin düşünceleri önemli ancak herkesin düşüncelerini de buraya angaje etmek düzeni bozacaktır.

Biz her koşul da site içerisinde genel çoğunluğu memnun etmek ve zevk alması için çaba gösteriyoruz birkaç üyemizi memnun etmek için değil.:cool:

Sevgiler,

Soykan, bu konudaki fikirlerimi paylaştım. Birkaç üyeden kastın eleştirel yaklaşımda bulunulması ise bu eleştirel yaklaşımların (Pozitif olduğuna inancın varsa) biraraya gelmesinden meydana gelen memnuniyet çoğulcu olacaktır inan.

Zaten açık olarak anlatmak istediğim de, hangi gezi programının takvim üzerinde nereye oturduğunda daha çok katılım olacağının tespitinin anketvari bir katılımla belirlenmesinin daha doğru olup olmadığını anlamaya çalışmaktı..

Yoksa takvimi sunup hangisi sizin programınıza uygun şeklindeki bir anket değil.

Bununla beraber, sunulan programa cevap veremememin sebebi işlerimin, programımın net olmayışı ve önümüzdeki dönemde netleşeceğidir.

Yunanistan ve konaklamalı geziler hariç, programımın elverdiği ölçüde elimden geldiğince birlikte olmak beni de inanılmaz mutlu edecektir.

Saygı ve sevgi ile.

m.s.e
06-03-2010, 02:54
hayal kırıklığına uğramamak için aşamalı olarak işaretletmeye karar verdim :) Polonezköy Gezisi ile siftahı yaptım umarım kaydırma yapmadan devam ederim..;)

volkansenturk
06-03-2010, 14:07
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. Herkese selamlar.elimden geldiğince gezilere katılmaya çalışıcam artık. :)

çetin akbay
14-04-2010, 17:43
benim motorum 102 cc yaşadığım il kütahya bana müsait olan tüm gezilere varım

makro522
15-04-2010, 11:44
yedi göller gezisi yapılıcakmı acaba, güzel biryer.?

HASAN BİROL
23-04-2010, 11:27
Makro522 kendini forumda tanıştırırsan seviniriz

IPSC
23-04-2010, 12:13
12 - 13 Haziran İzmir gezisi tam da senelik iznime denk geliyor.

Ama ben önce İstanbul'dan - Eskişehir - İzmir - Antalya - tekrar İstanbul şeklinde plan yaptım. Sizlerin İzmir'de olduğunuz günde bende İzmir'de olacağım şekilde ayarlama yapacağım.

Eski bir İzmir'li olarak sizlerle oralarda turlamak çok keyifli olacak benim için.
Organizasyonlarda emeği geçenlere ve katılımcılara dertsiz, sorunsuz keyifli km. ler diliyorum...

SoYK@N
23-04-2010, 12:30
12 - 13 Haziran İzmir gezisi tam da senelik iznime denk geliyor.

Ama ben önce İstanbul'dan - Eskişehir - İzmir - Antalya - tekrar İstanbul şeklinde plan yaptım. Sizlerin İzmir'de olduğunuz günde bende İzmir'de olacağım şekilde ayarlama yapacağım.

Eski bir İzmir'li olarak sizlerle oralarda turlamak çok keyifli olacak benim için.
Organizasyonlarda emeği geçenlere ve katılımcılara dertsiz, sorunsuz keyifli km. ler diliyorum...

Cahit bey biz de sizleri orada görmekten mutluluk duyacağız...

Güzel bir rota planlamışsınız size de şimdiden iyi yolculuklar.

unknownmember07
24-04-2010, 00:35
Benimde bu yaz yapmak istediğim geziler arasında İzmir gezisi vardı ama tarih olarak benim yıllık izin tarihime uymadığı için katılamıcam maalesef herkesle birlikte toplanmaya..Kısmetse bende ağustos ayının 2. haftasında 10 günlük bi izin kullanıcam ve bende o zaman bi İzmir yaparım artık tek başıma :(

musti1976
28-04-2010, 10:41
sadece polenezköy çok güzel ama kesmiyor adamı polenezköyde kısa bir moladan sonra orman yolundan şileye gidiş çok zevkli oluyor tavsiye ederim

rustynail
31-05-2010, 21:51
herkese iyi aksamalar
burda konu yada forum acmak icin ne yapmam gerekir .yardimci olursaniz sevniirm

Spider
31-05-2010, 23:53
Hoş geldiniz,

İlk olarak kendinizden bahsederek başlıyosunuz scooturk hayatına :)

Bunu da aşağıda ki linke tıklayarak başarıyosunuz :)

Yeni Konu Aç (http://www.scooturk.net/newthread.php?do=newthread&f=21)

Sonrasında gene aşağıda ki linki ziyaret edip,konunuza uygun başlığı bulup gerekeni yazıyosunuz ;)

Forum (http://www.scooturk.net/forum.php)

Başka nasıl anlatayım bilemedim :D

Keyifli forumlar...