Orijinalini görmek için tıklayınız : Hız Göstergesi ve km göstergesi çalışmıyor :( :(
Arkadaşlar dün akşam bildiğiniz gibi motoruma 3 haftadan beri ilk defa bindim, herşey yolundaydı ve tıkır tıkır çalışıyordu bütün aksam. Yalnız bu sabah bindiğimde bir baktım ki hız göstergesi be km göstergesi hareketsiz, çalışmıyor. Km telinden olabilir diye düşündüm ve kontrol ettim ama yerinde sağlam bir şekilde duruyor ama giderken oradan geldiğini sandığım ve sanki boşa dönen bir şeyin uğultusu gibi bir ses geliyordu. Acaba içinde bağlantı kopukluğu olabilir mi ya da sizce nedir? Cvplarınızı bekliyorum ;)
İyi diyosun da bizim motorların garantisi kalmadı ki Asya Motor satılınca. Sanıyorum Ege Motor da yeni sahipleriyle henüz bir bayiilik anlaşması yapmadı!
Orasını bilemem Kaan, ama tahminim km saatinde dil sıyırması olabilir arızan...
Bilmiyorum ama dediğim ses ilk defa geliyor ve tam da km telinin olduğu yerden!
O zaman ya tel de kopukluk var yada dişliden... Tahminen 10-15 ytl ye hallolur ...
Ben de öyle düşünüyorum ama yarın yine de bir el atacağım konuya, olmazsa bayramdan sonra götüreceğim, zaten 6000 bakımı da geldi.
Zaten para bayılacakmışsın:)) aradan o problemide çıkarırsın o zaman...
Evet, aynen öyle Tuncaycığım, inşallah bayramdan sonra halledeceğim :)
Tamam dostum, hyırlısı olsun...
Hız göstergesi çalışmıyosa hız yapma diye feci bi espri yapsam gülrmiyiz ki.Ben pek gülmedim ama:)gülmüşüm.Yorgunluk işte:)
Amamotorunuz ilgi bekliyomuş bence.3 hafta yane.Buna da mı gülmediniz:)
:) :) İlahi Pınar, alemsin valla, güzel espriydi. Ama kızım bilir beni, önemli bir şey olmasa terketmezdim onu, belki de biraz ayrılıkktan sonra kavuşmamıza heyecanlandi ve sabahına da kısa devre yaptı ;)
Eminim öyle olmuştur Kaan...:))
:) :)
Yok Ümitçiğim, benim km teli kopmuş, dolayısıyla da ne km ne de hız göstergesi çalışıyordu, değiştirdim ve şimdi canavar gibi. Ayrıca ön tekerlekten gelen sesi de bulduk; km kondansitörü mü ne, km telinin tekerlek miline bağlı olduğu yerdeki yuvarlak başlı alet, onu değştirdik ve sürtünme sesi kalmadı ;)
En sonunda sesten kurtulduğuna sevindim Kaan kardeşim...
Eyvallah Onurcuğum, valla üzerimden büyük bir yük kalkmış gibi oldu, kızım artık eskisi gibi normal sesle gidiyor :) Sağolasın kardeşim ;)
:) :)
Yok Ümitçiğim, benim km teli kopmuş, dolayısıyla da ne km ne de hız göstergesi çalışıyordu, değiştirdim ve şimdi canavar gibi. Ayrıca ön tekerlekten gelen sesi de bulduk; km kondansitörü mü ne, km telinin tekerlek miline bağlı olduğu yerdeki yuvarlak başlı alet, onu değştirdik ve sürtünme sesi kalmadı ;)
hadi hayırlı uğurlu olsun bütün problemler bitti
gerçi bunlar problemde değil ya küçük şeyler ;)
güle güle kullanasın
Evet Kaan seni sinir eden o sesten kurtulduğuna sevindim...
Kaancım hayırlı olsun abi artık ses felan gelmiyor rahatsın..
onurdemir
24-01-2007, 23:02
hadi gözün aydın Kaancım ;)
benim de km teli kopuk :D
CEMIZMIR
26-01-2007, 15:32
baba söyle bı problem war benımkı bozuk halada öle kullanıorum bennımkını servıse görturdum telde falan bı sorun yokmus göbektekı dınamo yu 110 km yı gecınce kırdı :D onu deıstırıolar 10 ytl öle duzelıo
CEMIZMIR
26-01-2007, 15:33
yha bıde bunların km ve samandıraları neden hep arıza cıkartıo :D uyuz oldum yha:D
Arkadaşlar çok sağolun, gerçekten oldukça güzel bir duygu sizi gıcık eden bir ses duymamak :)
CEmciğim bunun tek nedeni Çin malı olması, başka bir nedeni yok, malum ucuz malzeme ;)
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2006-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.