Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Dylan
her türlü hava şartında 19 bin km.dir tık demeden kullandığım motorumu sattım. Antalya merkezden bir arkadaş otobüse koyup götürdü güle güle kullansın, enduro arayışlarıma hız verdim
Erol hayırlı olsun. Alan arkadaş da iyi günlerde kullansın. Bundan sonra alacağın motor da gönlüne göre olsun.
Saygı ve sevgi ile.
Engin Ençetin
07-02-2010, 11:46
Erol hayırlı olsun alanda güle güle kullansın. Sende inşallah gönlüne göre bir motor bulursun. Ancak tarzın farklı olsada bizi bırakma. :)
hayırlısı olsun Erol abi,zor bir arayış seni beklıyor desene.işallah önlüne göre bir makina sıkıştırırız abi
Erol hayırlı olsun alanda güle güle kullansın. Sende inşallah gönlüne göre bir motor bulursun. Ancak tarzın farklı olsada bizi bırakma. :)
Bu siteye üye olduktan sonra çok güzel insanlarla tanıştım,bazı arkadaşlarla birlikte çok güzel geziler yaptık, tarzım değişsede bu siteye girmeye devam ederim,
SERHAN YORUK
07-02-2010, 16:12
Erol abi hayırlı olsun.Gönlündeki motora biran önce kavuşman dileğiyle.Saygılar
Seyit Tekirdağ
07-02-2010, 18:38
Erol abi hayırlı uğurlu olsun. Umarım gönlündeki motora biran evvel kavuşursun.
hacımahmut
08-02-2010, 23:57
erol abi hayırlısı olsun (alan kişide iyi bir motora sahip oldu ) kalbinde yatan aslana kavuşman dileği ile heşey gönlünce olsun
Erol abi hayırlı olsun yeni alan arkadaşta yakın zamanda bizim sitemizi keşfeder ve üye olursa sende motorunu yakından takip etme şansına erişirsin :)
Her ne kadar tarzın değişse de bizlerden kopmanı istemeyiz.Yeni almayı düşündüğün motor ne olacak, kafanda birşey var mı ?
Erol abi hayırlı olsun yeni alan arkadaşta yakın zamanda bizim sitemizi keşfeder ve üye olursa sende motorunu yakından takip etme şansına erişirsin :)
Her ne kadar tarzın değişse de bizlerden kopmanı istemeyiz.Yeni almayı düşündüğün motor ne olacak, kafanda birşey var mı ?
Teşekkür ederim, 2005 model kawasaki kle 500 aldım. Bu siteden memnunum. İki tekeri olan makinalara binen insanlarla birlikte olmaktan mutluyum.
ozbatili
22-02-2010, 00:50
erol abi sonunda kalbine göre bir motor aldın hayırlı olsun .
erol abi,alarmından memnun musun,senkron ayarı isi ne oldu..urla daki servise gidebildin mi..,servis izlenimlerini alabilir miyim..?
Burak alarmdan memnunum, urladaki ustalara götürdüm, motorun senkron ve diğer ayarlarını yaptık zaten fazla bir ayarsızlık yoktu ama içim rahat etsin dedim, genel bir bakım yaptık. Sabri ustanın çocukları işinin ehli aynı zamanda kawasaki yetkili servisi ama diğer motorlara da bakıyorlar fiyatlarıda uygun yani esnaf insanlar uzaklığı dert etmezsen kesinlikle önerebilirim
Merhaba Erol bey , yeni motorunuz hayırlı olsun. Bende bu gün sizin eski motorunuz dylan ses 150 aldım (ilk motorumdur kendisi :)) Tecrübelerinizi ve düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum. Bakım olsun kullanım olsun tavsiyeleriniz benim için çok kıymetli olacak...
En kısa sürede tanışmak ve keyifli gezilerde buluşabilmek ümidiyle ... Kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2006-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.