Orijinalini görmek için tıklayınız : MotoPlus 2010 Fuar Davetiyelerini Alabilirsiniz.
Engin Ençetin
12-02-2010, 21:34
http://img144.imageshack.us/img144/8474/dscf2261ru7.jpg (http://imageshack.us/)
Arkadaşlar Motoplus 2010 fuar davetiyeleri Ferco Motor – Merkez Servis işbirliği ile scootürk üyelerine ücretsiz dağıtımına başlanmıştır. Almak isteyenler aşağıdaki adresten davetiyelerinizi temin edebilirsiniz. Şehir dışından fuara katılmak isteyenlere davetiyeleri Yurtiçi kargo ile gönderilir.
2010 yılı tüm motosiklete gönül vermiş dostlara hayırlı olmasını diliyorum.
Fuar adı:MotoPlus 2010
Konusu:Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı
Tarihi:25-28 Şubat 2010
Fuar alanı:İstanbul Fuar Merkezi / SALON 9 - 10 - 11
Fuar Ziyaret Saatleri:25 Şubat 2010 13:00 / 20:00
26 Şubat 2010 10:00 / 21:00
27 Şubat 2010 09:30 / 21:00
27 Şubat 2010 09:30 / 19:00
2010 yılı Motosiklet ve Bisiklet Sezonu 25 Şubat'ta MotoPlus fuarı ile birlikte açılacak.
Motosiklet ve bisiklet tutkunları, 25 - 28 Şubat 2010 tarihleri arasında, Türkiye'nin en kapsamlı fuarı Motoplus Fuarı'nda buluşuyor.
2010 yılı motosiklet ve bisiklet sezonun açılışı, Motoplus Fuarı'nda gerçekleşecek.
Motosiklet, bisiklet klüplerinin ve derneklerinin de katkıda bulunduğu fuar, Dünya Fuar Yapım Ltd. Şti. tarafından 25 - 28 Şubat 2010 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezin'de düzenlenecek. Fuarda motosiklet ve bisikletlerin yanı sıra kasklar, sürücü giysileri, gözlükler, montlar, eldivenler, botlar, çizmeler, lastikler, modifiye ve performans kitleri, özel yağlar ve katkı maddeleri dahil, pek çok aksesuar ve ekipman sergilenecek.
Türkiye'nin Motosiklet ve Bisiklet Fuarı MotoPlus, özel gösterileri, eğitim seminerleri, özel çekilişleri ile yine çok renkli geçecek.
MotoPlus 2010 Çekilişinde Dağıtılacak Ödüller http://www.motoplus.org/images/Vespaodul2.jpghttp://www.motoplus.org/images/derimontodul.jpg
1 Adet PIAGGIO Marka VESPA LX 151 Yılı: 2009 Motosiklet
10 Adet Hudson Marka Deri Motosiklet Montu
Bu piyango Milli piyango idaresi Genel Müdürlüğü'nün 02/02/2010 tarih ve B.07.1 MPİ. 0.13.00.02-401.02.99/221-893 sayılı izni ile düzenlenmiştir.
http://img168.imageshack.us/img168/3599/imgp1063sx1.jpg
http://img710.imageshack.us/img710/5570/servislogosuu.jpg
BURAKALPMAN
12-02-2010, 21:37
Yarın yanındayım Engin abi
Engin Ençetin
12-02-2010, 21:41
Yarın yanındayım Engin abi
Burak'cım gel, sen benim eski müşterilerimdensin.:D
ilk resimdeki hanımdan almak isterdim bileti ama neyse :)2 tane ayırırsan pazartesi gelip alırım Engin abi :)
Engin abi, üstteki kymco standındaki fotoğrafı niye koydun oraya? Öylece? Hiç bilgi yok? Konu mankeni arkadaş bu seneki fuarda da görev alıyor mu, var mı yok mu? Enformasyon eksik. :(
Engin abi, üstteki kymco standındaki fotoğrafı niye koydun oraya? Öylece? Hiç bilgi yok? Konu mankeni arkadaş bu seneki fuarda da görev alıyor mu, var mı yok mu? Enformasyon eksik. :(
:smiles30:
Bir baslık bir resimle bu kadar güzelmi start alır büyüksün :smiles19:
muratbahar
13-02-2010, 15:47
Engin Abi, mümkünse hafta başında 2 adet davetiyeyi merkez servisten geçip alabilirim, çok teşekkürler;
:smiles30:
İyi misin Ozidozi? :confused: Yardıma ihtiyacın var mı?
Fuar tarihinde malesef iş eğitimine gitmek durumundayım..Malesef gelemiyorum.:action-smiley-032:
Engin beye fotoğraflar konusunda güvenim sonsuz.:eclipsee_bronze_cupArtık fotoğraflarla teselli olacağım..
Engin Ençetin
13-02-2010, 16:54
Fuar tarihinde malesef iş eğitimine gitmek durumundayım..Malesef gelemiyorum.:action-smiley-032:
Engin beye fotoğraflar konusunda güvenim sonsuz.:eclipsee_bronze_cupArtık fotoğraflarla teselli olacağım..
Ümit mesajın alınmıştır. Elimden geldiğince en ince ayrıntısına kadar fotoğraflıyacağım merak etme.:D:D:D
engın abı fuarda herhangıbır standda olucakmısın
Abla hoş da; biraz dumura uğramış gibi bakıyor. Gelmez o bu sene :)) Son Modeller var bu fuarda :D:D:D
Motoron dan biletim çıktı ama çay içmeye gelirim Engin abi.
Engin Ençetin
13-02-2010, 20:57
engın abı fuarda herhangıbır standda olucakmısın
Daha belli değil.
Bu arada fuar davetiyelerini almaya başladılar. İlk gelen kişi son haftaların açtığı konularla reyting rekorunu elinde tutan Alen kardeşimdi.
http://img12.imageshack.us/img12/1504/img1690rb.jpg
Sonra Burak geldi biletni kaptı gitti. bu arada 2 lafın belini kırdık tabiki:banana:
http://img297.imageshack.us/img297/4429/img1691y.jpg
Engin abi pazartesi sendeyim :)
Engin Ençetin
13-02-2010, 22:16
Gel fotoğrafını çekeyim.:D
Gel fotoğrafını çekeyim.:D
Ünlü oucam desene :)
BERWQTKILHIM
14-02-2010, 00:09
engin abi banada iki bilet ayırabilirmisin yada benim komşu eğer sana gelicekse onada verebilirsen sevinirim.... ben Kuntu arar söylerim ona... kolay gelsin
abi saat belirt ben de p.tesi Engin abiye çaya gidicem yoksa yine tesadüf olur :) keserim lastiğini :)
ersin_soylu
14-02-2010, 12:24
Engin abi merhaba,
Mümkünse o güzel davetyelerden bir tanede ben rica edicem.
atatekin
14-02-2010, 13:51
Bende almak isterim Engin abi havalar iyi olurda motoruma binebilirsem gelicem yanina.. :)
küçük dev
14-02-2010, 17:29
Engin abi birden seni özlediğimi hissettim :D:D pazartesi bi uğrasamda çay içsem dedim kendi kendime :rolleyes: neden acaba :confused:
çağlar07
14-02-2010, 17:39
engin abi merhaba biz 2 arkadaş 25 şubat için aynı gün uçak bileti aldık antalyadan sabah gelip gece dönücez malum iş güç 1 gün kaçabiliyoruz bizim içinde bilet temin edebilirmisiniz.size adresimi mesaj atarım kargo için hoşcakalın
Seyit Tekirdağ
14-02-2010, 19:36
Engin abi mümkünsü eğer 2 adet de ben bilet istiyorum. Hanıma ve kendim için. Şirked adresini versem kargolayabilirmisin acaba.
Engin Ençetin
14-02-2010, 19:45
Engin abi birden seni özlediğimi hissettim :D:D pazartesi bi uğrasamda çay içsem dedim kendi kendime :rolleyes: neden acaba :confused:
Heeee Umut'cum çaktım köfteyi:D bedava bilet istiyorsun galiba.....:D
Engin Ençetin
14-02-2010, 19:46
Engin abi mümkünsü eğer 2 adet de ben bilet istiyorum. Hanıma ve kendim için. Şirked adresini versem kargolayabilirmisin acaba.
özel masajdan yaz göndereyim.
Engin Ençetin
14-02-2010, 19:47
engin abi merhaba biz 2 arkadaş 25 şubat için aynı gün uçak bileti aldık antalyadan sabah gelip gece dönücez malum iş güç 1 gün kaçabiliyoruz bizim içinde bilet temin edebilirmisiniz.size adresimi mesaj atarım kargo için hoşcakalın
Tamam özel mesajla adresini ver.:D
Engin Ençetin
14-02-2010, 20:29
Valla engin abi bende 2 adet istiyorum ama kargo ya verebilirmisini sormaya cekiniyorum.Keza yoruyoruzzz seniii :)
Hemen özel mesajla adresini bildir.:D
Engin Abi,
Ben Pazartesi günü Tübitak ta olacağım için gelemeyeceğim ama Salı günü gelip hem kendime hemde eşime davetiye alabilirmiyim.
Engin Ençetin
14-02-2010, 20:51
Engin Abi,
Ben Pazartesi günü Tübitak ta olacağım için gelemeyeceğim ama Salı günü gelip hem kendime hemde eşime davetiye alabilirmiyim.
Tamamdır bekliyorum.:D
abi saat belirt ben de p.tesi Engin abiye çaya gidicem yoksa yine tesadüf olur :) keserim lastiğini :)
Saat ondan sonra musaıtım Ali.Bana bir saat söyle o saatte orada olalım :).
Saat ondan sonra musaıtım Ali.Bana bir saat söyle o saatte orada olalım :).
Öğlen yemeğinde rahatsız etmeyelim de. Yemek sonrası çaya yetişelim :)1 gbi mesela uygunmu? ben butun gün boşum istersen sen saat söyle abi.
Öğlen yemeğinde rahatsız etmeyelim de. Yemek sonrası çaya yetişelim :)1 gbi mesela uygunmu? ben butun gün boşum istersen sen saat söyle abi.
Tamam bir bana uyar.Birde görüşürüz o zaman.
Ok.dir abi.Görüşmek üzere
Eren Alper
14-02-2010, 21:52
Engin abi bende burdaki sınavlarımı vermek için şu an Eskişehirdeyim ,tahminen 25ine falan dönücem ve dönüncede yoğun olucam keza diğer bölümümün ders kayıtları ve dersleri başlayacak o yüzden gelebilirmiyim tam bilmiyorum.Eğer kargo işlerini bitirmediysen benimkinide valide hanıma yollayabilirmisin o teslim alır :)
Tabi dediğim gibi kargo işlerini bitirmediysen , seni yormak istemem
Engin Ençetin
14-02-2010, 22:17
Engin abi bende burdaki sınavlarımı vermek için şu an Eskişehirdeyim ,tahminen 25ine falan dönücem ve dönüncede yoğun olucam keza diğer bölümümün ders kayıtları ve dersleri başlayacak o yüzden gelebilirmiyim tam bilmiyorum.Eğer kargo işlerini bitirmediysen benimkinide valide hanıma yollayabilirmisin o teslim alır :)
Tabi dediğim gibi kargo işlerini bitirmediysen , seni yormak istemem
Özelden adresini gönder.:)
can.gungor
14-02-2010, 23:40
pazartesi 2 gibi bir ferco merkez fotoğraf stüdyosunda ben de fotoğraf çektiriyorum. Çok ucuz bir fotomodelim sadece 2 bilet. ;)
Engin abi,
Adresi özelden gönderdim sana simdiden çok teşekkürler.
Syg.
Erol YAZICI
15-02-2010, 09:02
Engin abi başlık süper Pazartesi bir aksilik olmazsa yanındayım gorusmke uzere.
Engin abi başlık süper Pazartesi bir aksilik olmazsa yanındayım gorusmke uzere.
Erol Abi rica etsem benim içinde 3 adet alabilir misin? Öğlen arası gidiyorsan dönüşte bir yemek ısmarlayayım abime :)
İyi eğlenceler herkese artık fotoları bol bol çekinde bizde gitmiş kadar olalım gerçi hergünüm fuar ama :D. Engin abi büyük insansın vallahi :)
Engin Ençetin
15-02-2010, 22:11
eraser K Zonguldak, Seyit, Cenk, Eren, Özgür, Çağlar davetiyeleriniz adresinize postalanmıştır. Yurtiçi Kargo ile.
Ayrıca Can, Kunt, Erol, Ali, Barış elden biletlerini aldılar.
İşte objektiflere yansıyan kareler.
http://img695.imageshack.us/img695/7950/img16922.jpg
http://img246.imageshack.us/img246/4792/img16933.jpg
http://img163.imageshack.us/img163/9815/img16942.jpg
http://img9.imageshack.us/img9/4249/img16952.jpg
http://img10.imageshack.us/img10/7924/img16962.jpg
Seyit Tekirdağ
15-02-2010, 22:18
Engin abi çok teşekkür ederim. Bende gelip birlikte bir karede olsa fotoğraf çektirmek isterdim ama işlerim gerçekten çok yoğun. Enginliğini gösterdin yine.....
tatlı su motorcuları yine ortada:) araba ile gelmiş. (bknz ilk foto Kunt) :)
can.gungor
15-02-2010, 22:27
Yok yok motorlarla gelen baya bir insan vardı da. Ani bastıran yağmur durduktan sonra hala ıslanmaya devam eden bir motor vardı. onun fotoğrafları nerede Engin abi,
Engin Ençetin
15-02-2010, 22:33
Yok yok motorlarla gelen baya bir insan vardı da. Ani bastıran yağmur durduktan sonra hala ıslanmaya devam eden bir motor vardı. onun fotoğrafları nerede Engin abi,
Onu çekememişim.:(:(:(
BERWQTKILHIM
15-02-2010, 22:37
öncelikle engin abiye sonrada saygıdeğer komşum kunta biletler için çok teşekkür ederim
Şaka degil, gercek!!! Abi resmimi gorunce şaşırmadım değil!!! Böylesi ilgi bizleri cok sımartır, ilgine teşekkürler...:D
küçük dev
15-02-2010, 23:16
Engin abicim ben bugün gelecektim ama aksilikler peşimi bırakmadı yarın yanındayım inş. bende fotoğraf isterim bende bendeeeee :D:D
Eren Alper
15-02-2010, 23:19
Çok teşekkür ederim Engin abi , Allah seni başımızdan eksik etmesin :)
Engin Ençetin
15-02-2010, 23:20
Şaka degil, gercek!!! Abi resmimi gorunce şaşırmadım değil!!! Böylesi ilgi bizleri cok sımartır, ilgine teşekkürler...:D
http://img10.imageshack.us/img10/7924/img16962.jpg
Barış'cığım ne demek 6.cı sayfadada fotoğrafın olsun. Piaggio müşterisi şımartılmaya laiktir.:D:D:D:D
çağlar07
15-02-2010, 23:45
[quote=Engin Ençetin;105939]eraser K Zonguldak, Seyit, Cenk, Eren, Özgür, Çağlar davetiyeleriniz adresinize postalanmıştır. Yurtiçi Kargo ile.
engin abi teşekkürler
Barış'cığım ne demek 6.cı sayfadada fotoğrafın olsun. Piaggio müşterisi şımartılmaya laiktir.:D:D:D:D
:( :( :( :( :( :(
öncelikle engin abiye sonrada saygıdeğer komşum kunta biletler için çok teşekkür ederim
Rica ederim komşum ne demek.
Engin Ençetin
16-02-2010, 09:16
:( :( :( :( :( :(
Fecri'cim sende şımartılmaya laiksin.
:D :D :D :D :D :D
Engin abi, mesafe olarak çok uzağız (kalpler elbetteki bir :) ) O yüzden yakınımdaki bir yerden temin ettim ben davetiyemi. Bizi düşünüp davetiye ayırmış olman bile büyük jest, almış kadar oldum.
Teşekkürler.
Erol YAZICI
16-02-2010, 09:33
Erol Abi rica etsem benim içinde 3 adet alabilir misin? Öğlen arası gidiyorsan dönüşte bir yemek ısmarlayayım abime :)
Korhan mesajını inan şimdi görüyorum bu sıralar aşırı yoğunluk var sürekli siteyi acık tutamıyorum seninle beraber Hasan Birol,İsmail Atatekinde vardı onlarada almayı unutttum kusura bakma mesajını görmüş olsaydım hiç affetmezdim sanada alırdım kardeşim bir ara yemeğe çıkarız seninle kendine iyi bak görüşürüz.
Korhan mesajını inan şimdi görüyorum bu sıralar aşırı yoğunluk var sürekli siteyi acık tutamıyorum seninle beraber Hasan Birol,İsmail Atatekinde vardı onlarada almayı unutttum kusura bakma mesajını görmüş olsaydım hiç affetmezdim sanada alırdım kardeşim bir ara yemeğe çıkarız seninle kendine iyi bak görüşürüz.
Erol, ben Engin abiden alabilirim biletleri. Kaç adet olsun? Sana bırakayım sen ilet sahiplerine olur mu?
Gelmeyi düşünüyorum , Engin bey bana bir tane ayırabilrmisiniz :) Standınızda Artcınız olurum.
Rica ederim abi ne kusuru. ;) Lafı olmaz. Görüşürüz, olmadı hava güzel olursa yarın motorun aküsünü monte edip işe onunla gelmeyi düşünüyorum. Belki Öğlen Engin abiye kaçabilirim.
Engin abiyle vesikalık çekilmek güzel olur :D
Görüşmek üzere.
Erol YAZICI
16-02-2010, 11:42
Erol, ben Engin abiden alabilirim biletleri. Kaç adet olsun? Sana bırakayım sen ilet sahiplerine olur mu?
Fecri abi,toplam 8 adet alabilirsin Engin abiden tabi verirse vesikalık cektirmeyenlere belki vermiyebilir.
İlhan 2 adet İsmail 2 adet Hasan Birol 2 adet Korhan 2 adet.
Fecri abi,toplam 8 adet alabilirsin Engin abiden tabi verirse vesikalık cektirmeyenlere belki vermiyebilir.
Tamam bugün uğrarım sanırım. Yeterli miktar varsa elinde 8 adet isteyeceğim.
Engin abi, gördün değil mi? Tekrar listelememi istemezsin benden sanırım.
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Engin Ençetin
16-02-2010, 12:10
Tamam bugün uğrarım sanırım. Yeterli miktar varsa elinde 8 adet isteyeceğim.
Fecricin gel gel elimden çekeceğin var. Vereceğin pozları hayal bile edemiyorum.:D:D:D:D
Fecricin gel gel elimden çekeceğin var. Vereceğin pozları hayal bile edemiyorum.:D:D:D:D
Erkek / Trabzon'lu / Etiler'de değil Tarabya'da mukim.:warn:
Nasıl poz vermesi gerekiyorsa öyle poz verecektir. Hayallerini başlayacak fuardaki motosiklet güzelleri üzerinde yoğunlaştırabilirsin sevgili abim.;)
Seyit Tekirdağ
16-02-2010, 12:18
Engin abi kargo ile yollamış olduğun davetiyelerim bu sabah Saat 10:00 gibi elime ulaştı çok teşekkür ederim.
engin yarın bende gelmek istiyom eğer yerini bulabilirsem.
eraser K Zonguldak, Seyit, Cenk, Eren, Özgür, Çağlar davetiyeleriniz adresinize postalanmıştır. Yurtiçi Kargo ile
Abi az önce teslim aldım biletleri . Çok teşekkürler..
Syg.
Engin Ençetin
16-02-2010, 17:39
engin yarın bende gelmek istiyom eğer yerini bulabilirsem.
Memnuniyetle Ümmet abicim.:smiles34::D
küçük dev
16-02-2010, 18:59
Engin abicim biletler için teşekür ederim :D
Eren Alper
16-02-2010, 19:07
Engin abi davetiyeler adresine ulaşmış ,teşekkür ederim :)
Banada 2 adet ayırıverin :)
Engin Ençetin
16-02-2010, 20:51
Bugünkü Vesikalıklar.
http://img237.imageshack.us/img237/1508/img1705.jpg
http://img237.imageshack.us/img237/1482/img1706o.jpg
http://img713.imageshack.us/img713/325/img1708slqo.jpg
http://img12.imageshack.us/img12/3728/img1711d.jpg
Engin Ençetin
16-02-2010, 20:52
Banada 2 adet ayırıverin :)
Ali'cim sana şeref türbününden 2 adet ayırdım.:D:D:D
Engin Abi davetiyeler ve sonradan çıkan süprize Abdullah Abiyle yardımlarından dolayı çok teşekkürler.Uğur kardeşiminde ellerine sağlık.Fecri abi valla seninle tanışmak çok güzeldi metroya kadar da bıraktığın için teşekkürler ayrıca Fecri abinin motorda dediği kadar varmış çok beyendim Allah kaza bela vermesin en yakın zamanda görüşmek dileğiyle...
Engin Abi davetiyeler ve sonradan çıkan süprize Abdullah Abiyle yardımlarından dolayı çok teşekkürler.Uğur kardeşiminde ellerine sağlık.Fecri abi valla seninle tanışmak çok güzeldi metroya kadar da bıraktığın için teşekkürler ayrıca Fecri abinin motorda dediği kadar varmış çok beyendim Allah kaza bela vermesin en yakın zamanda görüşmek dileğiyle...
Ben de çok memnun oldum tanıştığımıza Volkan. :D
Fecri abi bu sene büyük ikramiye kesin sana çıkacak.Demedi deme :).
Engin abi, ben de davetiyeler ve paylaştığın fotoğraflar için teşekkür ederim. Bu arada 8 adet bileti Erol'a teslim ettim. O da arkadaşlara iletecek. Bana da fazladan 2 yerine 4 bilet vermişsin.
Sevgili ''unitekno'' ''feto'' ikişer adet fuar davetiyeniz bende. Emanette bekliyorlar. :) Engin abi sağolsun sizin adınıza bana teslim etti.
Çok yaşa Engin abi, Çok yaşa Ferco, Çok yaşa Merkez servis...
Fecri abi bu sene büyük ikramiye kesin sana çıkacak.Demedi deme :).
Sevgili Kunt,
Benim çekilişi beklememe gerek yok ki. Büyük ikramiye ''Ekim 2009'' da bana çıktı, onunla Hisardaki ıslatma partisini ödedim.
Bana çıktı ARANIZDAYIM. SİZİ TANIDIM. ENGİN ABİ'Yİ TANIDIM. Artık büyük ikramiyeyi üye olmayanlar, sizi tanımayanlar beklesin. :) :) :)
Saygı ve sevgi ile.
BURAKALPMAN
16-02-2010, 22:37
tatlı su motorcuları yine ortada:) araba ile gelmiş. (bknz ilk foto Kunt) :)
şişt yandaşıma laf yok. :smiles10:
şişt yandaşıma laf yok. :smiles10:
Nerdesin sen yaa.Yanlız buldular beni saldırıyorlar :)
BURAKALPMAN
16-02-2010, 22:50
Nerdesin sen yaa.Yanlız buldular beni saldırıyorlar :)
Merak etme sen kardeşim hepsine yeteriz biz evelallah.:D
Merak etme sen kardeşim hepsine yeteriz biz evelallah.:D
Sağolasın :). İyi ki varsın
Öyle tabiii... gezersiniz arabalarla kuru kuru ama sorsak motorcuyuz dersiniz :) Burak abi bari sen yapma; Kunt abi motorunun garanti süresini kapalı garajda doldurdu :) tente yaptırıcam senin motorun üstüne :)
Engin abi, ben de davetiyeler ve paylaştığın fotoğraflar için teşekkür ederim. Bu arada 8 adet bileti Erol'a teslim ettim. O da arkadaşlara iletecek. Bana da fazladan 2 yerine 4 bilet vermişsin.
Sevgili ''unitekno'' ''feto'' ikişer adet fuar davetiyeniz bende. Emanette bekliyorlar. :) Engin abi sağolsun sizin adınıza bana teslim etti.
Engin abiye biletler için, Fecri abiye de ulaşım için teşekkür ederiz. Bugün Erol abi ye de uğrayıp biletleri aldıktan sonra teslimat için de kendisine ayrıca teşekkür edicem :D
Saygılar.
eraser_k
17-02-2010, 09:42
engin abi biletler icin sonsuz tesekkur ederım.Kargo ıle geldı,fuar gunu gorusmek uzere tesekkurler abı..
Engin abiye biletler için, Fecri abiye de ulaşım için teşekkür ederiz. Bugün Erol abi ye de uğrayıp biletleri aldıktan sonra teslimat için de kendisine ayrıca teşekkür edicem :D
Saygılar.
Rica ederim Korhan. İyi seyirler. :)
Engin abi ve fecri abi biletler için çok teşekkür ederim fuarda buluşmak için gün sayıyorum kendinize iyi bakın ;)
AIRPORT9
18-02-2010, 00:10
Herkez biletini almış bir ben kalmışım herhalde, inşallah hafta sonu hava güzel olurda bende engin abimize ugrar kalmışsa biletimizi alırım.
:):):)
Engin Ençetin
18-02-2010, 09:40
Herkez biletini almış bir ben kalmışım herhalde, inşallah hafta sonu hava güzel olurda bende engin abimize ugrar kalmışsa biletimizi alırım.
:):):)
Üstat ayırdım sanada locadan.:D
sarkishaci
18-02-2010, 11:22
Engin abi cumartesi hava yağmurlu olmazsa saat 2-3 arası ben de bi yanına gelmek istiyorum. hem davetiye alırım hem motorumu görmüş olursunuz :) Engin bilgilerinize her zaman ihtiyacımız var :D
Hazır havalar açmışken bugün atladım Engin Abi'nin yanına gittim, sağolsun işi gücü bıraktı ilgilendi. Hem davetiyeler hem de hoş sohbeti için kendisine çok teşekkür ediyorum :p
redshark
19-02-2010, 20:37
Engin abi ilgin alakan ve davetiyeler için bende çok teşekkür ederim.
Engin Ençetin
19-02-2010, 23:11
Motosiklete gönül vermiş büyük insan Ümmet abimiz beni ziyarete geldi. Çok memnun oldum. Yolun her daim açık olsun.
http://img689.imageshack.us/img689/5405/img1714q.jpg
http://img402.imageshack.us/img402/2317/img1717a.jpg
http://img715.imageshack.us/img715/254/img1713j.jpg
http://img690.imageshack.us/img690/1489/img1715r.jpg
http://img442.imageshack.us/img442/2871/img1712w.jpg
http://img21.imageshack.us/img21/6373/img1718sc.jpg
Engin Ençetin
19-02-2010, 23:16
Vesikalıklar.:D:D:D
http://img514.imageshack.us/img514/7304/img1722t.jpg
http://img697.imageshack.us/img697/2728/img1721d.jpg
http://img4.imageshack.us/img4/8073/img1720vq.jpg
http://img213.imageshack.us/img213/9192/img1719d.jpg
http://img685.imageshack.us/img685/5149/img1726dy.jpg
http://img519.imageshack.us/img519/6389/img1727m.jpg
http://img294.imageshack.us/img294/6733/img1728.jpg
Engin abi benim fotoları cok sık yayınlama gelip gidip bilet alıyorum adım karaborsacıya çıkmasın :)
Engin Ençetin
20-02-2010, 19:24
2010 Motosiklet fuarına günler kala Piaggio'ya bir destekte yönetimden geldi. Bugün Soykan ve Onur beni ziyarete geldiler. Kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum. Daha evvel Onur zaten Piaggio demiştide, en son Soykan'da Piaggio diyerek birlik beraberlik fotoğrafıyla aileyi tamamlamış oldu.:D:D:D:D
http://www.ressim.net/out.php/i506246_img-1730.jpg (http://www.ressim.net/out.php/i506246_img-1730.jpg)
http://www.ressim.net/out.php/i506247_img-1731.jpg (http://www.ressim.net/out.php/i506247_img-1731.jpg)
http://www.ressim.net/out.php/i506248_img-1732.jpg (http://www.ressim.net/out.php/i506248_img-1732.jpg)
http://www.ressim.net/out.php/i506249_img-1733.jpg (http://www.ressim.net/out.php/i506249_img-1733.jpg)
Bir Servis günü daha böyle keyifli ve hareketli geçti:D
Bir Servis günü daha böyle keyifli ve hareketli geçti:D
Fuar günü de böyle geçer inşallah.
kirpiiii
20-02-2010, 23:26
adamlara bak sankı buyuk ıkramıye tutturmusda ellerındekı bıletı gosterıp mutluluk pozları verıyorlar :D
adamlara bak sankı buyuk ıkramıye tutturmusda ellerındekı bıletı gosterıp mutluluk pozları verıyorlar :D
Sen benim 9. sayfadaki fotoğrafımı görmedin galiba Yakup?
Engin Ençetin
21-02-2010, 11:33
Büyük ikramiye Nimet ablanın bunlar........:D:D:D:D:D
sarkishaci
21-02-2010, 13:27
Engin Abi biletleri için tekrar teşekkürler. Bu arada motorumla ilgili olumlu yorumların içime su serpti =))
berkimren
23-02-2010, 16:02
Engin abi merhaba devetiyelerden elinde kaldımı kaldıysa üç adet almam mümkünmü yarın uğrayıp.
Engin Ençetin
23-02-2010, 16:57
Engin abi merhaba devetiyelerden elinde kaldımı kaldıysa üç adet almam mümkünmü yarın uğrayıp.
Son 3 davetiyeyi sana ayırdım. Alabilirsin.:D
berkimren
24-02-2010, 09:47
Teşekkürler engin abi bugün uğrayacağım.
Bende gelip alacaktım bugün. Başka davetiye kalmadı mı şimdi Engin abi?
Engin Ençetin
24-02-2010, 11:38
Bende gelip alacaktım bugün. Başka davetiye kalmadı mı şimdi Engin abi?
Gel gel Suziki yönetimden torpilli motor nasıl bilet bulmam sana:D:D:D
Gel gel Suziki yönetimden torpilli motor nasıl bilet bulmam sana:D:D:D
Engin abi Pazar günü org. gelme sözü vermezse verme ne kadar Suzuki kullanıcı olsa da, org.'a bekliyoruz :)
Engin abi gerek kalmadı. Başka yerden buldum. Teşekkür ederim :)
Engin Ençetin
24-02-2010, 23:05
Son Vesikalıklar
http://www.ressim.net/out.php/i529473_img-1744.jpg
http://www.ressim.net/out.php/i529474_img-1745.jpg (http://www.ressim.net/out.php/i529474_img-1745.jpg)
http://www.ressim.net/out.php/i529475_img-1747.jpg (http://www.ressim.net/out.php/i529475_img-1747.jpg)
Engin abi teşekkür ederim. Yılmaz arkadaşımız benim için senden aldı. Dylan testinide yapmışsın. :)
Engin abi teşekkür ederim. Yılmaz arkadaşımız benim için senden aldı. Dylan testinide yapmışsın. :)
Tunç yaşıyor musun sen ? :) Nerelerdesin, Pazar günü gelicek misin ?
Yaşıyorum Soykan :) Gidip gidemeyeceğim kesin değil. Cumartesi gidebilicem gibi görünüyor.
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2006-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.