PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Peugeot Efsane Motor'la Türkiye de

feritsolak
12-02-2007, 00:35
Avrupa’da yıllardır kullanılan “en iyi dizayn” ödüllü Peugeot motosikletler, Efsane
Motor’la Türkiye’ye geliyor. Harley Davidson Türkiye Distribütörü Efsane Motor
Yönetim Kurulu Başkanı Ferruh Tanay, dünyanın en eski motosiklet
markalarından Peugeot ile yeni bir ortaklığa imza attı.
10 yılı aşkın bir süredir Türkiye’deki Harleyciler’in adresi olan Efsane Motor,
Peugeot ile 2007 yılından itibaren scooter tutkunlarına da hitap edecek.
50cc ile 500 cc arası yaklaşık 30 ayrı modelde scooter üreten Peugeot’nun son
yıllarda piyasaya sürdüğü “Satelis” ve Geopolis modelleri, Avrupa’nın birçok
ülkesinde “en iyi dizayn” ödülü aldı.
Efsane Motor Yönetim Kurulu Başkanı Ferruh Tanay, Türkiye çapında satış ağı ve satış sonrası hizmet
garantisiyle sektöre hareket getireceklerini belirterek, ’’Dünyanın severek ve beğenerek kullandığı Peugeot
scooterların, Türk motosikletseverlerin ilgisini çekeceğine inanıyorum” dedi.

http://www.motohaber.com/news/images/peugeot002.jpg

KALİTE ÖN PLANA ÇIKTI

Peugeot’yu, kalitesini dikkate alarak seçtiklerini ifade eden Tanay, “Peugeot da
Efsane Motor’u, sektördeki tecrübesi,güvenilirliği ve öncülüğünü değerlendirerek
tercih etti. Motosiklet sektöründeki hızlı gelişmeyle ortaya çıkan satış sonrası
destek sorunları, tüketicinin bilinçlenmesini ve kalitenin ön plana çıkmasını sağladı.
Peugeot ile oluşturduğumuz sinerji, Türk motosiklet tutkunlarının yararına olacak.
Mart ayında düzenlenecek ‘Motoshow 2007’de Peugeot’nun tüm modellerini
motosiklet tutkunlarının beğenisine sunacağız“ diye konuştu.

http://www.motohaber.com/news/images/peugeot001.jpg

MotoHayat / Motoboy'dan Alıntıdır.

onurdemir
12-02-2007, 00:42
Şimdi ön yargılı mı olmuş olurum bilmiyorum ama otomobil olarak Peugeot yu 2.5 sene kullandım. Fransızların kullandığı parça (özellikle Peugeot'nunki) oldukça kötü ve zarar görmeye meğilli. Tabiki motosikleti test edip değerlendirmek daha mantıklı olur fakat asıl amacı otomobil üretmek olan ve bunuda başarısızca yapan bir firmanın motosikleti nasıl üretebileceği fena halde aklıma takılıyor.

Motosikleti motosiklet firması, otomobili de otomobil firması üretmeli diye düşünüyorum. Herkes uzman olduğu konuda ;)

12-02-2007, 00:57
Katılıyorum ;)

Hakan
12-02-2007, 16:32
Peugeot motorlarını Piaggio'dan almış arkadaşlar.

Tunch
12-02-2007, 16:37
Peugeot motorlarını Piaggio'dan almış arkadaşlar.
banada öyle gibi geldi bayağı bir benziyor

kentacdis
12-02-2007, 18:04
ben oyle acayip bir tasarım görmedim şimdiye kadar pejo motorlarda..
marka olarak özellikle arbalarına benimde pek güvenim yok.. citroen veya renault fransız malıdır ama pejodan yine daha kalitelidir diye düşünüyorum..

motosiklet motorları çok yüksek devir çevirdiğinden otomobil motoralrına benzemez ve dolayısıyla daha dayanıklı yapıdadır otomobil motorlarına göre..

şahsen ben hondaya çok güvenirim otomobilde arabalarına çok güzel motorlar koyuyorlar performans-tüketim olsun tasarımda iyi 8)

sencetyn
12-02-2007, 19:13
Onur kardeş bir bak bakalım siyah motorun eksozunu bir yerlerden tanıyormusun? Bana çok tanıdık geldide.

12-02-2007, 22:21
Aaaa! Bu X9 ekzos değil mi???

onurdemir
12-02-2007, 22:48
Tabiki belli noktaları bilinen belli markalardan edinmiş olabilirler :) X9 egzozuda buna dahil :)

BRIGHT
12-02-2007, 23:03
Evet Kaancığım bir X9 sahibi olarak o egzozu nerde olsa tanırım :) :)
Sanki 10 yıldır X9 kullanıyom da :) :)
Ama X9 egzozu valla da...

12-02-2007, 23:23
Bak seeeennn, hemen de yek vücut olmuşuz X9 ile :) Maşallah ;)

BRIGHT
12-02-2007, 23:31
:) :) :)

PASAKIZI
13-02-2007, 11:27
bende sandımki gti motoru takmış :) bişi yapmıs :)
sevemiyorum fransızları hiçç..

italyanların varmı böle bi dizaynı onlar iyi cizer gibi :)

serkan
13-02-2007, 11:38
merhaba bizim aile fertlerinden birinde Peugeot marka araba var çok dandik çok basit.açıkçası ben beğenmiyorum.Ama pasakızının dediği gibi italyanlar ya onların herşeyi güzel ya motorla sınırlandırmayın :=))

13-02-2007, 22:39
Valla Fransızların herşeyden önce bir tarafları kalkık ve kendilerini beğenmişler, o yüzden ben de sevemiyorum onları ve ürettiklerini ;)

dogan_1907
13-02-2007, 23:05
Kaan Abi sana aynen katılabilirmiyim acaba?...

13-02-2007, 23:23
Tabii ki, lafı bile olmaz güzel kardeşim ;)

kalekale
17-02-2007, 20:42
Yaw ayıp be abi adamlar bize X8 200'ÜN aynısını kalitesinin ne olduğu belli olmayan motoru satıyorlar ayıp LEN.Yaptıkları arabalar bile dökülüyorken.En azından çançinconglar haddini bilerek yapıyorlar.pıaogıo'nun aynısınıyapmaya çalışmıyorlar.neyse fazla uğraşamamışlar,vakiy ayıramamişlardır.EEE ,malüm adamlar ermeni soykırımı yasatasarısıyla uğraşıyor.Vakit bulupta tasarım yapamamışlardır HE!!!

kalekale
17-02-2007, 20:55
Şimdi bunamı vermişler tasarım ödülünü.YALAN VALLAHİ YALAN KUYRUĞU BİLE VAR YALANIN . BENCE O SALAK FRANSIZ'LAR KENDİ KENDİNE ÖDÜL VERMİŞTİR.

wng_m
17-02-2007, 22:59
kaan hocam bende katılıyorum sana bu fransızlar konusunda kendini begenmıs cins bı ırk