Orijinalini görmek için tıklayınız : modifiye konusunda yardım
Öncelikle Herkeze Merhaba
Bilindiği üzere clasic 125 kullanıyorum ve yaza kadar motoruma ufak tefek değişiklikler yapmak istiyorum.Ben kendimi yaratıcı buluyorum fakat bu işlerden yani modifiyeden anlayan bir arkadaşa ihtiyacım var.Ney nasıl değiştirilir,nereden alınır vs.yardımlarınızı bekliyorum
Serkan modifiye konusunda sitede görüntü modifiyesi yapan arkadaşlar var fakat motor güçlendirme ile ilgili bişey yapan yok.Ancak bildiklerim performans egzosu modifiye yapmak isteyenlerin başlangıç noktası gibi..
performans ile ilgili bi sıkıntım yok fakat sadece görüntü kimler ilgileniyor bu tür işlerle
onurdemir
13-02-2007, 22:15
Ben yardımcı olabilirim Serkancım. Her şey maliyetli bilirsin. Özellikle renk ilgili inanılmaz değişik tercihler bulunuyor. Yani öyleki bir tek önereceğim renge boyat motoru gerisini yapmasanda olur. Motorun fazlasıyla dikkat çeker :)
Bahsettiğim boya güneşte 3-4 farklı renge bürünüyor. ;)
onur ozaman bi ara buluşmamızda konuşalım bu konuyu bu cuma toplanackmıyız?
onurdemir
14-02-2007, 00:11
Toplantı zamanı en yakın zamanda bildirilecek. Tabiki buluşmamızda konuşabiliriz Serkancım
edirne_lee
05-03-2007, 18:16
bence yapılması gereken tek şey bir reklim ajansına gidip motorunu kaplatman dış görünüm için bence bir numara bu maliyeti 300 350 civarında ama emin ol 1000 lik bir motordan daha fazla ilgi görür motorun ayrıca deseni yada resmi belirlemek te elinde kolay gelsin:)
vBulletin v3.6.8, Copyright ©2006-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.