PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sitemizi tanıtalım !!!!

BOO_74
30-06-2006, 11:32
hadi sitemizi tanıtalım, üye olduğumuz diğer sitelere varlığımızı haber verelim, ne dersiniz....

Hakan
30-06-2006, 12:05
valla dostum...siteler içerisinde istanbulriders sadece bize destek oldu..diğer siteler reklem yapıyorsunuz diyorlar hatta beni bir siteden attılar bu yüzden...Üstelik ilk önce admin ve moderatörlerine mesaj attığım halde...

Utku
30-06-2006, 12:12
Küçük broşür bastırdık, yakında da sticker düşünüyoruz.Dağıtım konusunda fikri olan varsa yazsın lütfen..teşekkür!

30-06-2006, 13:05
Küçük broşür bastırdık, yakında da sticker düşünüyoruz.Dağıtım konusunda fikri olan varsa yazsın lütfen..teşekkür!

biz diğer sitemizde sticker'ları ücrestsiz arabaların cam'larına bırakıyorduk..

burda da bu şekilde olabilir.

yada gidilen her yere sticker bırakılarak gizli reklam yapılabilir.

ya da yolda görülen motor'cuları çevirerek sticker ve bilgi verilebilir.

:roll:

Utku
30-06-2006, 15:19
Broşürlerin dağıtımını scooter'larla dolaşarak (alışveriş merkezleri, otoparklar vs..) yapmayı planlıyoruz.

onurdemir
30-06-2006, 19:27
dağıtım için motosiklet dergileriyle konşlabilir. benim tanıdıklarım var o dergilerde verirsek daha faydalı olr düşüncesindeym

canii
30-06-2006, 21:23
burayaa yaklasiik 10-15 kisi üye ettirdimm. ama çou aktif deill. bize aktif üyee gereklii bencee. sitee çok yalnizz kaliooo.

cemo
02-07-2006, 07:35
Bence gezi düzenlersek resimleri gören sitede daha aktif olur...

BaSaR
02-07-2006, 09:27

biz diğer sitemizde sticker'ları ücrestsiz arabaların cam'larına bırakıyorduk..

burda da bu şekilde olabilir.

yada gidilen her yere sticker bırakılarak gizli reklam yapılabilir.

ya da yolda görülen motor'cuları çevirerek sticker ve bilgi verilebilir.

:roll:

Bana çanakkaleye gönderirseniz dağıtırım benim zaten bir t shirt ümün arkasında scooturk amlemi var çok yer gezmeye çalışıyorum gittiğim yerlere yapıştırırım Motorize dergisi scooter eki çıkartıyor onunla yönetimm bağlantıya geçerse sevinirm iyi bir başlangıç olur

Hakan
02-07-2006, 09:32
basar dostum bröşürleri bastırdık... Adresini verirsen sana yollarız...Tabiki sitede başka isteyen olursa onlarada yollarız...

04-07-2006, 10:27
öncelikle küçük bir buluşma düzenlenirse eğer aktif olan üye'lerin kaynaşması sağlanmalı sonrasında tanıtma işine girilmeli..

birisi siteyi sorduğunda anlatan kişinin gözlerinin içi parlamalı :idea:

Hakan
04-07-2006, 10:53
Bu ay içerisinde bir buluşma düzenleyecegiz..1 hafta öncesinden topic açılacak sitede...Eger broşür isteyen olur ise istanbulda olanlara toplantıda veririz zaten..Ama şehir dışı için hakangursu@scooturk.net mail adresine bilgileri yazsınlar.

04-07-2006, 11:11
Bu ay içerisinde bir buluşma düzenleyecegiz..1 hafta öncesinden topic açılacak sitede...Eger broşür isteyen olur ise istanbulda olanlara toplantıda veririz zaten..Ama şehir dışı için hakangursu@scooturk.net mail adresine bilgileri yazsınlar.

ehliyet sınav tarihlerine denk gelmezse seviniriz... :)

SoYK@N
04-07-2006, 12:11
tanıtım konusunda bende diğer arkadaşlara katılıyorum ama bir an önce bi logolu sticker yaptıralım ve motorlarımızın güzel bir yerine yapıştıralım hem dururken hem yolda dikkat çeker diye düşünüyorum.Nitekim ben herhangi bir yerde logo gördü mü durup bakıyorum nedir ne değildir diye.

SoYK@N
04-07-2006, 12:12

ehliyet sınav tarihlerine denk gelmezse seviniriz... :)

evet ehliyet'e denk gelmesin ertesi günü olabilir.

Utku
04-07-2006, 14:38
Evet herkese uygun bir gün olması önemli. Bunun için forumda ortak bir gün kararlaştırırız.

04-07-2006, 17:26
Evet herkese uygun bir gün olması önemli. Bunun için forumda ortak bir gün kararlaştırırız.

8 Temmuz ve 30 temmuz günleri sınav tarihleri olduğundan geriye kalan günleri değerlendirmekte fayda var.. (bence) 8)

BOO_74
04-07-2006, 19:00
broşürlerden bir miktar scooter'da bulundurup gittiğimiz yerelerdeki diğer scooter kullanıcılarına dağıtabiliriz.

bi de scooter satan bayilere bir miktar bırakabiliriz sanki...

ya bi de logomuz.....

biraz fazla feminen diil mi?

hani hanımlar da biner de ...

neyse haddimi aşmayayım.

Hakan
04-07-2006, 19:05
Dostum valla logoyu cok sevimli bulduk o yüzden , yoksa üzerindeki bayan olmasını önemsemedik...ama cok ısrar ederseniz arkada oturana bi pala bıyık çizeriz... :)

BOO_74
04-07-2006, 19:24
Dostum valla logoyu cok sevimli bulduk o yüzden , yoksa üzerindeki bayan olmasını önemsemedik...ama cok ısrar ederseniz arkada oturana bi pala bıyık çizeriz... :)

yok yok logo gayet sevimli, öndekinin gözlüğünü ters çizsek yine palabıyık olur . :D

ya ne biliim scooter kız işi, fitesli erkek işi filan gibi bir imaj var ya ona sinir oluyorum aslında.

hani beyler de gayet keyifli biniyor scooterlarına...

05-07-2006, 09:09
hazır logo konusu açılmışken ''abla'' güzel de scooter'ın biraz daha ön plana çıktığı bir logo daha etkili olur bence.. Yani herkese açıklama yapmadan anlaşılamaz ''abla'' nın aslına scooter tanrıçası olduğu :P

Utku
05-07-2006, 13:12
Valla dostlar bu tartışmanın sonu yok. Alternatifi olanlara açığız. Şimdi karikatürde biraz burnu uzun çizsek bu seferde scooter'a bir tek karadenizliler mi biniyor denilebilir.Her fikre saygı duyuyorum.Bizimde aklımızdan geçmedi değil bayan nasıl algılanır diye ama scooter her modeliyle çok sempatik bir araç.Pastel renk kullanmak ve bir çizgi kahraman yaratmak, üstünde mutlu mesut insanların olması, bir bayanın bile rahatlıkla kullanabildiği tüm tehlikelere rağmen göze aldığı geniş kapsamı anlatmak istedik.En sporundan vahşi bir scooter resmi,yanar döner kask ,bir rüzgar efekti, cool bir hava falan bunlar çok kullanılan hızı, hızlı yaşamayı çağrıştıran şeyler. Bizim anlatmak istediğimiz scooter felsefesi daha farklı.
Artık sokaklarda, heryerdeyiz.Korumasız, ehliyetsiz deli cesareti ile kullanan birçok bilinçsiz sürücü türemişken insanların scooter'a bakışları da değişmeye başladı. Küçümsenen ve tehlikeli bir araç olarak damgalanmadan zaten sevimli sempatik araçlarımıza biz bu logoyu yakıştırdık. Tekrar söylüyorum her fikre açığız, eleştiriler için teşekkür.

(Not:Sabah yazdığım topic teknik bir sorundan dolayı silindi.Cevap yazan arkadaşlardan özür..)

canii
30-07-2006, 14:22
bi kaç gündür bakirköy sahiline iniyorum. baya bi canlanmis oralar. gelen geçen scooterlar sayisiz diyim ben size. site tanitimi için güzel bi yer olabilir. eger siz bana tanitim için bir kart falan ulastirabilirseniz ben seve seve daitirim.

SoYK@N
30-07-2006, 15:53
arkadaşlar motor ehliyeti alacaklar ve sınav'a girecekler mutlaka yanlarına bastırılan broşülerden alsınlar...ben dün girmiş olduğum sınavda birçok kişiye sitenin varlığından bahsettim.

Aktif üyelikleri sağlayabilirsek çok önemli olur.bir şehir gezisi ile ben tanıtımı artırabileceğimizi düşünüyorum.Sticker yapmamızda çok önemli....

Hakan
30-07-2006, 21:20
canii efendi bi akşam abinin evinin yolunu bulda verelim sana broşür.... :x

canii
31-07-2006, 00:06
:D:D pekii tamam :D

SoYK@N
31-07-2006, 00:35
logo konusunda nacizane benimde fikrim bu logo'nun hoş ve sıcak görünmesi ancak alternatif yaratılıp bir oylama yapılırsa sitede belki buluşma sırasında da bu konuya değinebiliriz...

BOO_74
01-08-2006, 11:43
scooter'a binen ünlülerin resimlerini sitede yayınlayalım!

mesela ata demirer on the scooter!

bu arada bozcaada 'da trafik polisi de açık mavi bir scooter'a biniyor, mondial mt125.

adana emniyeti scooter alımına çıkıyor,

postacılar scooter'da

beyoğlu emniyeti scooter'da

bu arkadaşları bir şekilde scooturk'e kazandırabilir miyiz?

SoYK@N
01-08-2006, 12:39
scooter'a binen ünlülerin resimlerini sitede yayınlayalım!

mesela ata demirer on the scooter!

bu arada bozcaada 'da trafik polisi de açık mavi bir scooter'a biniyor, mondial mt125.

adana emniyeti scooter alımına çıkıyor,

postacılar scooter'da

beyoğlu emniyeti scooter'da

bu arkadaşları bir şekilde scooturk'e kazandırabilir miyiz?

kurumları kazandırmamız biraz zor gibi görünsede bireyleri kazandırmamız olası çünkü kurumlar emanet olarak veriyorlar sonuçta...

fevri
04-08-2006, 18:26
Merhaba Arkadaşlar Siteye yeni üye olmuş birisi olarak eger katkısı olursa, Vespa Fun Club kurucusu kuzenimdir. www.vespafunclub.com sitesinin yoneticisidir. Cok guzel gezilere çıkıyorlar. Bu gezilerde de Diğer bazı klüplerin yaptığı gibi motosiklet model marka ayrımı yapılmıyor. Herkes gelebiliyor. Tabi ben Adana da olduğum için katılamıyorum. Ama sitelerine scooturk link degisimi ekletebilirim. Belki ortak gezi planları duzenleyebilirsiniz. Bunun dışında Adana daki motorsever dostlarıma da bu siteyi öneriyorum.

Utku
05-08-2006, 09:29
Harikasın Fevri. Bu arada aramıza hoşgeldin.

SoYK@N
07-08-2006, 10:52
fevri hoşgeldin...önerin çok güzel bence yapalım.

fevri
08-08-2006, 12:26
Valla Alba kardeş güzel olur...
Adamlar İstanbulda boğaz keyfi yapsın biz burda boş duralım olacak iş mi yani.. :wink:

Şöyle bir bir toplanalım biz de ...

tugay
10-08-2006, 23:29
İSTANBULDA BİR BULUŞMA GERÇEKLEŞİRSE SİZLERLE OLMAYI ÇOK İSTERİM :)

feritsolak
18-09-2006, 20:06
üzüldüm uyarmanız yeterdi.
sadece bu forumu benimsediğim için yazmıştım

cihansan
21-09-2006, 23:49
arkadaşlar bende kaos kardeşimle beraber müzik yapan şahsiyet olaraktan hertürlü etkinliğe açığım. çanakkalede barbaros mahallesi atatürk caddesi muhtaroğlu apartmanı kümesnet adresimdir. buraya sticker broşür ne varsa yollayabilirsiniz. biz kaosla birlikte burayı örgütleriz .. sevgiler saygılar

SoYK@N
25-09-2006, 19:41
kaoss yakında yaptıracağız...

feritsolak
25-09-2006, 19:51
evet scooturk logolu stickerlar gayet hoş olur bekliyoruz saygılar.

SoYK@N
25-09-2006, 22:15
ferit bu arada seni bir daha ki toplantıya bekliyoruz.Tophane'de gerçekleştirdiğimiz toplantıya neden katılamadın bilmiyorum ama bir dahakine en azından tanışma fırsatı yakalamış oluruz.

feritsolak
06-11-2006, 01:47
hehe abi o taplantıdan sonra neler oldu neler ama hepsi güzel şeyler konuyu hortlattım buarada.

u-l-a-s-h
06-11-2006, 23:10
fevri hoşgeldin..düşüncelerin tanıtım için cok yararlı...bence elinden gelen herşeyi yapman hepimizin yararına... :wink:

gklp
06-11-2006, 23:16
bence alışveriş merkezlerinde,apartmanlarda,işyerlerinde broşür dagıtımı yerine yolda gördügümüz scootercılara bilgi vererek ve sticker bastırarak varlıgımızı göstermek daha mantıklı
ama tüm fikirlere saygım var...

SoYK@N
06-11-2006, 23:38
gklp sana göndereceğiz biliyorsun..ama adres hala ulaşmadı bana...

u-l-a-s-h
06-11-2006, 23:42
soykan adres gonderdım ben sana ozelden aldın mı? beklıyorum izmirliler adına...

SoYK@N
06-11-2006, 23:59
soykan adres gonderdım ben sana ozelden aldın mı? beklıyorum izmirliler adına...

ulash gelmedi buradan atıyorsun di mi ?

u-l-a-s-h
07-11-2006, 00:01
online sohbet de duruo bilgiler ...ok?

07-11-2006, 00:22
Evet Jinding, maalesef siteden kaynaklanan bir arızadan dolayı birara insanlar üye olamadı ve farklı ya da aynı isimlerle tekrar üye olmaya çalıştılar ve arıza giderildikten sonra otomatikman aynı kişiye ait birden fazla profil oldu, ama bu akşam sevgili yönetici arkadaşlarımız bunu hallettiler;)

SoYK@N
07-11-2006, 00:23
Evet Jinding, maalesef siteden kaynaklanan bir arızadan dolayı birara insanlar üye olamadı ve farklı ya da aynı isimlerle tekrar üye olmaya çalıştılar ve arıza giderildikten sonra otomatikman aynı kişiye ait birden fazla profil oldu, ama bu akşam sevgili yönetici arkadaşlarımız bunu hallettiler;)

Şu anda çalışmalar devam etmektedir.En kısa sürede düzeltilecektir.

Tunch
07-11-2006, 13:08
bence alışveriş merkezlerinde,apartmanlarda,işyerlerinde broşür dagıtımı yerine yolda gördügümüz scootercılara bilgi vererek ve sticker bastırarak varlıgımızı göstermek daha mantıklı
ama tüm fikirlere saygım var...
sana katılıyorum
yolda gördügümüz scootercılara bilgi vererek ve sticker bastırarak varlıgımızı göstermek daha mantıklı
ama tüm fikirlere saygım var demişsin
en mantıklısı bu geldi banada bilinçli üye sağlanmış olur
üşenmeden anlatıcaz yolda insanlara o zaman daha farklı bir sıcaklık hissedebilir insanlar iletişim önemli bu noktada
çünkü ben işten çıkıp eve gidene kadar ışıklarda durduğumuzda bir scootercı gelirse muhakkak bir selamlaşıp hatta bazen konuştuğumuz bile oluyor

compact
19-11-2006, 04:23
Arkadaşlar bencede sticker en mantıklı ve ilgi çekici bir yöntem. Diğer motosiklet forum sitelerine bakıyorum üyeleri bin kişiyi aşanlar var, ama enduro veya racing makine scooter miktarından daha az iken bizim üyemiz diğerlerinden az?????

SoYK@N
19-11-2006, 23:25
compact aslında üye sayısının çok olması önemli değil aktif ve doğru,dürüst insanların bizimle birlikte olması önemli...En kısa zamanda sticker yapılacak merak etme...Görüşebilirsek el ilanlarını veririz şimdilik sana.